Lifestyle, Passat / 19. november 2015 / 2 minúty ČÍTANIA

Ako som si užíval Volkswagen Passat Alltrack cez víkend!

Výherca našej facebookovej súťaže Passat Family, nám poslal svoje pocity z jazdy na novom Passate, ktorý v súťaži na víkend vyhral, a teda, môžeme konštatovať, že si víkend UŽIL, z čoho máme obrovskú radosť.

No poďme si teraz prečítať Martinove pocity:

Takže celou cestou do BA som premýšľal len o tom ako budem konečne sedieť v tom krásnom Passatíku :). Po tom ako mi pán Šulhaň z Volkswagenu ukázal auto a trošku ma s ním zoznámil, mi už nič nebránilo vydať sa na dlhú cestu domov do Čierneho Balogu. Priznám sa, cesta mi ubehla oveľa rýchlejšie ako obvykle. Nie preto, že by som porušoval rýchlostné predpisy, skôr kvôli tomu aký neskutočný zážitok bol šoférovať toto auto. Počas celej cesty som objavoval jeho možnosti a ,,inteligenciu". Ako prvý ma očaril virtual cockpit, jeho prevedenie a množstvo režimov, v ktorých sa dá používať.

Volkswagen Passat Alltrack

Hneď ako som vybehol na diaľnicu, začal som objavovať ďalšie systémy ako adaptívny tempomat, sledovanie jazdných pruhov, strán atď.. Bolo úžasné sledovať ako ma Passat vezie domov v podstate úplne sám :). Po príchode domov Passat samozrejme zaujal všetkých susedov a vlastne úplne všetkých, ktorých som cestou stretol. Keďže každý bol na Passat zvedavý, absolvoval som pár predvádzacích jázd :D. Veľmi sa mi páčilo ako si v ňom každý našiel niečo svoje, deťom sa páčila hlavne panoramatická strecha, ostatným  automatická prevodovka, nádherný interiér, no asi najväčší úspech mali inteligentné svetlomety alebo ako ich nazval môj sused ,, tancujúce svetlá" :) . Bolo nádherné sledovať ako v noci pracujú a prežiaria aj tú najväčšiu tmu. Zvládol úplne všetko od premávky v meste až po rozbité uličky našej dediny.

Volkswagen Passat Alltrack

No a keďže model, ktorý som dostal bol Passat Alltrack, vyskúšal som ho aj v prostredí, ktoré nie je úplne bežné, ako vidíte na fotkách. No ani tam ma nesklamal a všetko zvládol bravúrne. Opäť ukázal, ako perfektne pracujú všetky jeho systémy.

Volkswagen Passat Alltrack

Cestou do BA, keď som išiel auto vrátiť, som mal zmiešané pocity. Na jednej strane som bol smutný, pretože sa mi nevracal ľahko, no na strane druhej som bol veľmi šťastný, že som mal možnosť vyskúšať si, tak úžasné auto a dúfam, že časom bude súčasťou mojej rodiny :). Týmto sa chcem teda poďakovať značke Volkswagen za túto možnosť. Bolo to naozaj úžasné.

Martin, to my ďakujeme za zážitky, tvoja radosť je aj naša radosť. :)

Súvisiace články

Novinky, Passat

Nový Volkswagen Passat Alltrack: Veľký dobrodruh

Štúdie a koncepty, Eventy, Passat

ŽENEVA povedala, že...

Štúdie a koncepty, Passat

Ďalšie ocenenie pre Volkswagen Passat

Súvisiace články

Novinky, Passat

Nový Volkswagen Passat Alltrack: Veľký dobrodruh

Štúdie a koncepty, Eventy, Passat

ŽENEVA povedala, že...

Štúdie a koncepty, Passat

Ďalšie ocenenie pre Volkswagen Passat