Video, Technológie, Tipy / 9. október 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

DCC, ASR, ACC... Čo vlastne? Ďalší diel Volkswagen TV je tu!

Čo je lepšie? Volkswagen, alebo žena? Ale nie, nejdeme porovnávať, skôr prirovnávať. V najnovšej epizódke Volkswagen TV sa totiž Ondro pozrel na asistenčné systémy Volkswagenu tak, aby to bolo zrozumiteľné úplne každému.

Asistenčné systémy a rôzne kombinácie písmen, tvoriace naoko tajomné zašifrované kódy, tvoria čoraz podstatnejšiu časť cenníkov a brožúr k novým modelom Volkswagenu. Veď už aj nový Volswagen Polo má prvky výbavy, ktoré boli kedysi novinkou v modeli Passat. So zvyšujúcim množstvom a zložitosťou týchto systémov je však ľahké stratiť prehľad o tom, čo vlastne ktorý systém robí a čo ktorá skratka znamená. O mnohých systémoch zas možno ešte ani neviete, že vôbec existujú.

Náš moderátor Ondro sa preto rozhodol posvietiť si na tie najdôležitejšie a priblížiť ich aj ľudom, ktorí bežne netrávia čas nad motoristickými magazínmi. Použil pri tom niečo, čo sa vyskytuje v živote takmer každého človeka: ženu. Bez žien by sa totiž naša planéta netočila správnym smerom a aj keď si to možno niektorí nechceme priznať, práve ženám vďačíme za hladký chod "samozrejmostí", ktorých ozajstná hodnota sa ukáže, až keď láskavá žena nie je nablízku, aby sa o ne postarala.

Nový diel Volkswagen TV sa teda venuje asistenčným systémom ako DCC, Emergency Assist, systém Pre-Safe, Asistent rozjazdu do kopca, Area View, Easy Open, Car-Net a ďalšie. Ich funkcionalitu pritom v ňom pritom Ondro prirovnáva k asistenčným schopnostiam svojej ženy. Možno to znie zvláštne, ale jednotlivé prirovnania sú naozaj trefné. Veď posúďte sami :-)

Súvisiace články

Video, Tipy, up!, Elektrické vozidlá

Volkswagen TV: ako si vyrobiť VW e-up!

Video, Ambasádori

Sleduješ TV? A čo takto Volkswagen TV?

Tipy

5W30...čo? Záhadné označovanie olejov VYSVETLENÉ

Súvisiace články

Video, Tipy, up!, Elektrické vozidlá

Volkswagen TV: ako si vyrobiť VW e-up!

Video, Ambasádori

Sleduješ TV? A čo takto Volkswagen TV?

Tipy

5W30...čo? Záhadné označovanie olejov VYSVETLENÉ