Novinky, Lifestyle, Tipy / 23. marec 2017 / 3 minúty ČÍTANIA

Hľadáme moderátora Volkswagen TV!

Už asi vieš, že HĽADÁME MODERÁTORA Volkswagen TV! Chceš ním byť ty, ale máš pochybnosti či ísť do toho?

Odpoveď je jasná – určite ÁNO. Šancu má každý!

O projekte sme už písali TU. Teraz si povieme, čo musíš urobiť pre to, aby si sa novým moderátorom stal práve TY.

Ako na to?

Nahraj perfektné, unikátne a okúzľujúce video na jednu z tém "Moja prvá jazda" alebo "Moje prvé auto". BUĎ sám sebou. Video by malo byť čo najprirodzenejšie, malo by byť kreatívne, nie nudné a malo by ukázať, aký v skutočnosti si. Nehľadáme komikov, ani hercov z Holywoodu. Zapojiť sa môžeš len raz, tak si svoj kreatívny koncept dooooobre premysli.

Ak si už svoj kúsok stvoril, teraz vyplň formulár a nahraj ho na náš web www.volkswagentv.sk. Video zverejníme a teraz to už bude len v rukách tvojich kamošov, divákov a poroty. Drž si palce, aby sa všetkým páčilo. Video môžeš nahrávať do 9.4. Potom už všetko naberie rýchly spád a  o tvojom osude sa rozhodne do 14.4.2017.

Kto rozhodne či bude tvoju tvár vidieť na našom YouTube pravidelne?

Odborná porota. Tú budú tvoriť ľudia od nás z Volkswagenu, uznávaný motoristický novinár (možno aj dvaja), náš režisér a chystáme aj prekvapenie :-) . Porota môže pri svojom rozhodovaní vziať do úvahy aj hlas internetového publika, takže neleň a podpor svojich fanúšikov nech máš čo najviac videní, likov a commentov.  Okrem toho budú posudzovať pútavosť a originalitu tvojho videa, ako aj spôsob spracovania zvolenej témy. Preto to nenechaj na náhodu a sprav si poriadny scenár.

 Ešte si svoje video neposlal?

Subscribni sa a sleduj náš YouTube kanál, aby si vedel o všetkých kandidátoch, ktorých videá postupne zverejňujeme. Zamysli sa nad svojím videom, zapni kameru a poď do toho. Nie je sa čoho báť. Nečakaj na poslednú chvíľku, lebo čím skôr video nahráš, tým skôr ma šancu stať sa virálnym ;-) .

Čo ťa ako nového moderátora čaká?

Nový Volkswagen Golf, pár drobných, veľa doživotných skúseností a hlavne najlepší pocit na svete za super odvedenú prácu. Náš produkčný tím ti pomôže cítiť sa prirodzene, dá ti rady do moderátorského života a naučí ťa pracovať s kamerou. Okúsiš kamerové skúšky, takže možno raz budeš aj hviezdou hlavných televíznych správ. Tento job zvládneš aj popri full-time práci. Aj keď pár dní dovolenky mu asi budeš musieť obetovať. No veríme, že to bude pre teba zábava a budeš ju brať ako výlet na letnú dovolenku pred kamerou :-) .

Ak našim moderátorom budeš PRÁVE TY, prvú OSTRÚ šancu ukázať svoje prirodzené moderátorské JA, dostaneš už na bratislavskom Autosalóne. Tešíš sa? My VEEEEEEĽMI.

 

PS: máš ďalšie otázky? Napíš nám ich do komentu a my článok radi updatneme, aby si mal odpovede na všetky otázky.

Súvisiace články

Video, Ambasádori

Sleduješ TV? A čo takto Volkswagen TV?

Novinky, Lifestyle

VolkswagenTV má svoju hviezdu!

Novinky, Lifestyle

POZOR. Volkswagen TV má za sebou prvý kasting!

Súvisiace články

Video, Ambasádori

Sleduješ TV? A čo takto Volkswagen TV?

Novinky, Lifestyle

VolkswagenTV má svoju hviezdu!

Novinky, Lifestyle

POZOR. Volkswagen TV má za sebou prvý kasting!