Novinky, Lifestyle / 29. august 2016 / 2 minúty ČÍTANIA

Privítajte vynovený Volkswagen Beetle!

Smútite za odchádzajúcim letom? Čo takto sa radšej tešiť na nový Volkswagen Beetle?

Kto pri legendárnom modeli Beetle očakával veľké zmeny, nedočkal sa. Prečo by aj? Ikona je iba jedna a prílišná zmena by jej nemusel prospieť. Preto je nový Beetle skôr o jemných vizuálnych zmenách a hlavne o nových štýlových verziách.

Volkswagen Beetle und Volkswagen Beetle Cabriolet ? Modelljahr 2017

Takže na čo sa vlastne môžeme tešiť? Nový Beetle je vizuálne širší vďaka prepracovanému prednému nárazníku so širším nasávacím otvorom. Nový je aj zadný nárazník. Športovo zameraných zákazníkov iste poteší nová verzia R-Line, ktorá v duchu svojich tradícií dodáva chrobákovi veľmi chic športový vzhľadrozšírenú karosériu. Paket R-Line prináša aj dynamickejšie jazdné vlastnosti vďaka väčším kolesám a športovému podvozku.

VW Beetle 2017 006

V interiéri nájdeme zaujímavé nové materiály. Do nového Beetlu pribudli aj nové technológie – menovite Blind Spot Monitor Rear Traffic Alert. Tieto funkcie doteraz Beetle vôbec nemal.

VW Beetle 2017 005

Zmeny sa dotkli aj verzie s plátenou sklápateľnou strechou. Tá môže byť v špeciálnej verzii Denim vyzerať, ako keby bola vyrobená z džínsov. Celkovo je nový Beetle ešte viac o zaujímavých farbách (pribudli dve nové – biela White Silver Metallic a zelená Bottle Green Metallic) a jedinečných verziách. Na ich vrchole stojí verzia Dune so zvýšeným podvozkom, individuálnym interiérom a krásnym exteriérom, ktoré by sa najlepšie cítili niekde pri pláži v Californii. Aj pre bežné verzie sú však k dispozícii rôzne dizajnové balíčky.

VW Beetle 2017 004

Potešíme aj fanúšikov elektroniky. Funkcia App Connect integruje do palubného informačno – zábavného systému aj Apple aj Android, takže nie je problém s pripojením smartfónu. V ďalších článkoch si postupne predstavíme ďalšie špeciálne verzie vynoveného modelu Volkswagen Beetle.

Súvisiace články

Novinky, Beetle

Príbeh VW Beetle: 21 rokov úsmevov

Novinky, Lifestyle

Privítajte vynovený Volkswagen Beetle!

Štúdie a koncepty, Beetle

Volkswagen Beetle štyrikrát inak

Súvisiace články

Novinky, Beetle

Príbeh VW Beetle: 21 rokov úsmevov

Novinky, Lifestyle

Privítajte vynovený Volkswagen Beetle!

Štúdie a koncepty, Beetle

Volkswagen Beetle štyrikrát inak