Akciové ponuky, Polo, Golf, T-Cross, T-Roc, Passat, Touran, Tiguan, ID, Taigo / 19. apríl 2024 / 4 minúty ČÍTANIA

Volkswagen má skvelé ceny na skladové vozidlá! Teraz s bonusom až do 14 000 €

Volkswagen spustil výpredaj skladových vozidiel s atraktívnymi zľavami až do 14 000 €. Táto akcia je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú nové auto za výhodnú cenu. Akcia platí do 31. 05. 2024 alebo do vypredania.

Volkswagen Polo so zvýhodnením až do 1 500 

Volkswagen Polo je ako stvorený pre ruch veľkomesta. Jeho kompaktné rozmery a živá jazdná dynamika umožňujú bezproblémové zvládanie každodenného mestského zhonu. Interiér vozidla je navrhnutý tak, aby ste sa cítili pohodlne aj počas dlhších ciest, pričom ergonomické usporiadanie prispieva k celkovému komfortu. Polo je vybavené najnovšími bezpečnostnými prvkami, vrátane systému autonómneho brzdenia a monitorovania mŕtveho uhla, čo zvyšuje ochranu pre vás aj vašich spolujazdcov. S cenovou zľavou až do 1 500 € predstavuje Volkswagen Polo atraktívnu voľbu pre tých, ktorí vyhľadávajú spoľahlivosť a štýl v malom balení.

Volkswagen Taigo s bonusom až do 2 000 

Volkswagen Taigo prináša svieži vietor do segmentu crossoverov. Jeho dizajn zaujme zadnou časťou v štýle SUV kupé. Vnútri nájdete moderné technológie ako digitálny kokpit a infotainment systém s dotykovou obrazovkou. Podobne ako každý moderný Volkswagen, aj Taigo disponuje pokročilými asistenčnými systémami, ktoré zabezpečujú komfortnú a bezpečnú jazdu. S bonusom až 2 000 € je Taigo atraktívnou voľbou pre mladých a mladých duchom.

Volkswagen T-Cross so zľavou až do 4 000 

Volkswagen T-Cross je malé SUV, ktoré sa pýši nielen svojím štýlovým vzhľadom, ale aj výnimočnou flexibilitou a praktickosťou. Jeho interiér je navrhnutý s ohľadom na variabilitu, umožňujúc jednoduchú zmenu konfigurácie sedadiel a batožinového priestoru podľa vašich aktuálnych potrieb. T-Cross tiež ponúka širokú škálu motorov úsporných motorov, ktoré zabezpečujú nielen tichú a plynulú jazdu, ale aj nižšiu spotrebu paliva a emisie.

Volkswagen Golf a Golf Variant so zvýhodnením až 3 000 €

Volkswagen Golf = ikona medzi hatchbackmi a jeho najnovšia generácia to len potvrdzuje. Golf ponúka vyváženú kombináciu štýlu, výkonu a inovatívnych technológií. Jeho interiér je príkladom kvality a funkčnosti, s dostatkom priestoru pre všetkých pasažierov. S bonusom až 3 000 € predstavuje Golf ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a univerzálne vozidlo.

Volkswagen T-Roc s bonusom až do 3 500 €

Kompaktné SUV, ktoré sa nebojí vyčnievať z davu. Jeho odvážny dizajn a farebné kombinácie zaručujú, že nezostane nepovšimnutý. T-Roc je tiež vybavený najnovšími technológiami a bezpečnostnými funkciami, vrátane systému rozpoznávania únavy vodiča a autonómneho brzdenia v núdzi. S bonusom až 3 500 € je T-Roc atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vozidlo s charakterom.

Volkswagen Touran so zľavou až 3 000 €

Volkswagen Touran je viac než len MPV; je to mobilná obývačka pre vašu rodinu. S jeho priestranným a variabilným interiérom sa každá cesta stáva pohodlným zážitkom. Touran bol navrhnutý pre rodinný život, poskytujúc dostatok miesta pre deti, domácich miláčikov a všetky potrebné veci na výlety. A s bonusom až do 3 000 €, Touran otvára dvere do sveta, kde pohodlie a praktickosť idú ruka v ruke s cenovou dostupnosťou.

Volkswagen Tiguan s bonusom až 6 500 €

Súčasný Tiguan odchádza do dôchodku s veľkým zvýhodnením na skladové zásoby. Rodinné SUV, ktoré nemusíme dôkladne predstavovať, teraz za mimoriadne výhodných podmienok. Napriek tomu, že nová generácia postupne prichádza do showroomov, aktuálny model stále ponúka skvelú výbavu a techniku za neprekonateľnú cenu. 

Passat Variant so zvýhodnením až 8 000 €

V podobnom duchu sa s nami lúči aktuálna generácia Volkswagenu Passat Variant. Jeho prirodzeným revírom sú rodiny aj pracovný biznis život. Oba svety totiž dokáže skombinovať bez najmenšieho zaváhania. Teraz so zvýhodnením až 8 000 €

Volkswagen ID.4 a ID.5 teraz lacnejšie až o 14 000 €

Volkswagen ID.4 a ID.5 vás dostanú tam, kam potrebujete - bez emisií a s tichým pohonom, ktorý je šetrný k vašej peňaženke aj k prírode. Model ID.4 už dobre poznáme ako priestranný a praktický crossover, zatiaľ čo ID.5 pridáva športový nádych pre tých, ktorí si chcú užiť každý kilometer. Oba modely sú vybavené technológiami pre jednoduchú a bezstarostnú jazdu. A s bonusmi, ktoré šetria vašu peňaženku – až 12 000 € na ID.4 a 14 000 € na ID.5.

Súvisiace články

Technológie, Passat, Tiguan

Ako fungujú nové adaptívne tlmiče DCC Pro?

Novinky, Golf

Svetová premiéra: Volkswagen Golf facelift už iba so štvorvalcami!

Technológie, Golf, ID

Vývoj, testovanie a výroba nových VW +VIDEO

Súvisiace články

Technológie, Passat, Tiguan

Ako fungujú nové adaptívne tlmiče DCC Pro?

Novinky, Golf

Svetová premiéra: Volkswagen Golf facelift už iba so štvorvalcami!

Technológie, Golf, ID

Vývoj, testovanie a výroba nových VW +VIDEO