Novinky, Eventy, Arteon / 31. máj 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

Sme na prezentácii Volkswagenu Arteon!

Hlásime sa z Hannoveru, kde sme si práve na vlastnej koži vyskúšali nový Volkswagen Arteon. Zároveň sme sa o ňom dozvedeli kopec zaujímavých vecí! Sledujte nás!

Hneď, ako sme spracovali prvé dojmy z novej vlajkovej lode značky Volkswagen, sa vám poslušne hlásime s prvým, zatiaľ stručným článkom :-) . Tu sú naše prvé poznatky:

- Naživo a medzi bežnými autami vyzerá Arteon ako hotový showcar. Najmä v tej úžasnej kurkuma žltej.

- Arteon nie je iba prezlečený Passat. Naozaj je to výkladná skriňa tých najlepších a najmodernejších technológií. Mnohé z nich v Passate v takejto podobe nenájdete.

- Nenechajte sa zmiasť klesajúcou líniou strechy. Arteon je vo vnútri naozaj veľký a komfortne sa v ňom usadia aj zadní pasažieri.

- Jeho bezrámové dvere sú veľmi cool ;-) .

- Základný Arteon jazdí na 17-palcových kolesách. Medzi opciami však nájdete aj 19-ky, či dokonca neuveriteľné 20-ky! Pri bežných autách prebieha vývoj na najčastejšie objednávaných veľkostiach kolies. Podvozok Arteonu však ladili na 20-kach, aby aj na najkrajších kolesách jazdil tak, ako má.

- Novinkou je dynamické progresívne riadenie.

- Podvozok DCC nemá iba tri nastavenia, ako doteraz (Normal, Comfort, Sport). Namiesto toho si môžete v režime Individual nastaviť tuhosť posuvným ovládačom na dotykovej obrazovke. K dispozícii tak máte takmer nekonečnú škálu tuhostí medzi úplne mäkkým až po poriadne tvrdý podvozok.

Už čoskoro vám prinesieme kompletný článok s fotogalériou, kde sa o Arteone dozviete všetky podstatné veci oveľa podrobnejšie. Zatiaľ vám môžeme povedať, že nás napriek vysokým očakávaniam Arteon aj tak dokázal prekvapiť, a to veľmi pozitívne. Je to úplne nový vietor v plachtách Volkswagenu a ak sa v jeho šľapajách budú uberať aj ostatné modely, tak sa naozaj máme na čo tešiť!

Sledujte nás pre viac informácii! :-)

Súvisiace články

Novinky, Video, Technológie, Arteon

Technológie VW Arteon v akcii! +VIDEO

Testy, Arteon, Verzie R

Exkluzívny test: Volkswagen Arteon 2,0 BiTDI R-Line

Testy, Arteon

Exkluzívne! Volkswagen Arteon a prvé dojmy z jazdy

Súvisiace články

Novinky, Video, Technológie, Arteon

Technológie VW Arteon v akcii! +VIDEO

Testy, Arteon, Verzie R

Exkluzívny test: Volkswagen Arteon 2,0 BiTDI R-Line

Testy, Arteon

Exkluzívne! Volkswagen Arteon a prvé dojmy z jazdy