Lifestyle, up! / 11. marec 2015 / 2 minúty ČÍTANIA

street up! Poďme všetci do ulíc...

Nový street up! je tu. Po minuloročnom uvedení v Nemecku, už aj na Slovensku. Model street up! sa vyznačuje bohatým sériovým vybavením a charakteristickým vyhotovením karosérie a interiéru.

Nový model street up! má športový polep fóliami na karosérii – na kapote motora, streche a bokoch. Rozoznávacími prvkami od ostatných verzií je aj nápis "street" na dverách a reflektory do hmly s chrómovanými obrubami. Okrem toho sú aj vonkajšie spätné zrkadlá lakované v kontrastnej farbe. Športový podvozok a 16-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny "upsilon" s pneumatikami 185/50 R 16 dodávajú mestskému automobilu dynamickejšie jazdné vlastnosti. A je to tak, pekná štýlovka do mesta, či? :)

Volkswagen street-up!

Nám sa najviac páči, v interiéri kontrastné farebné prešívanie na sedadlách, koženom poťahu volantu, rohožkách, manžete radiacej páky a páke ručnej brzdy - vytvárajú úžasný športový akcent a dodávajú autu chick style. Štýl za ktorý sa nikto z nás hanbiť nemusí :) a ani nebude!

K tomu všetkému dizajnéri pridali aj dizajnový komplet "Black Style" s čiernym stropom kabíny a tmavo tónovanými zadnými oknami. Špeciálna hlavica radiacej páky v dizajne "street", osobitný dekoračný prvok na volante a hliníkové dekoračné lišty na prahoch karosérie s nápisom up! ďalej osviežujú interiér. Model sa dá objednať v štyroch farbách karosérie – bielej pure, striebornej metalíze reflex a v dvoch lakoch s perleťovým efektom (čierna deep, biela oryx). Podľa farby karosérie sú fólie polepu a kontrastné lakovanie vonkajších spätných zrkadiel strieborné alebo čierne, pričom fólia má vždy žlté lemovanie rovnakého farebného odtieňa lemon ako farebné prešívanie v interiéri. Rozsah sériového vybavenia zodpovedá špičkovej verzii high up! a obsahuje napríklad rádio RCD 215 a klimatizáciu.

Volkswagen street-up!

Na Slovensku sa Volkswagen street up! predáva s najvýkonnejším agregátom z ponuky – trojvalcom 1,0 litra s výkonom 55 kW (75 k) s kompletom technických prvkov na zníženie spotreby paliva BlueMotionTechnology. Ako alternatíva k štandardnej 5-stupňovej manuálnej prevodovke sa dá objednať 5-stupňová automatizovaná prevodovka.

Model Volkswagen street up! sa na Slovensku predáva za cenu od 11.620 EUR. Tak čo idete do toho?

Súvisiace články

Novinky, up!

VW Turbo up! prichádza!

Novinky, up!

VW Turbo up! prichádza!

Súvisiace články

Novinky, up!

VW Turbo up! prichádza!

Novinky, up!

VW Turbo up! prichádza!