Lifestyle / 21. január 2024 / 2 minúty ČÍTANIA

Volkswagen je hrdým partnerom strhujúceho thrilleru FENTASY

Už čoskoro si ho budete môcť pozrieť v kinách. FENTASY hovorí o syntetickej droge, ktorá má na svedomí množstvo obetí – aj svetoznáme celebrity.

Námetom k filmu je extrémne silná syntetická droga Fentanyl, ktorá má podľa štatistík na svedomí viac obetí, než vojny vo Vietname, Iraku a Afganistane. Dohromady. Je rozšírená najmä v USA, kde každoročne zabije vyše 70-tisíc ľudí. Podľahli jej hviezdy ako spevák Prince, rapper Coolio či Top Petty.

Strhujúci kriminálny thriller má na svedomí režisérska dvojica Samuel Vičan a Anastasia Hoppanová a bude to riadny vizuálny aj zvukový zážitok! V hlavných úlohách sa predstavia Kristína Kanátová (Čiara, Mama na prenájom), Noël Czuczor (Správa, Nemocnica) a jeden z najpopulárnejších českých hercov David Švehlík (Úsmevy smutných mužov, Kriminálka Anděl). Vo vedľajších úlohách uvidíme Annu Jakab Rakovskú, Tomáša Magáta, Bronislavu Kováčikovú, Petra Ondrejičku či Viktóriu Šuplatovú.

V pomocných úlohách nájdete modely značky Volkswagen, ktoré sa zúčastnia aj akčných scén a vysokorýchlostných kaskadérskych kúskov. Bude sa na čo pozerať!

Hlavná postava Sofia nadovšetko miluje divoké párty. A to hlavne tie, na ktorých sú hlavným zdrojom zábavy látky silnejšie než alkohol. So svojim novým priateľom Pellerom, amatérskym chemikom, rozbieha lukratívny biznis. Keď sa totiž akákoľvek droga zmieša s fentanylom, jej účinky sa závratne znásobia. A takisto aj zisk.

Čo na tom, že ich nová droga sa pre mnohých stáva smrtiacim koktejlom, keď teraz vládnu pouličnej scéne. Eufóriu z rýchlo rastúceho bohatstva vystrieda kruté vytriezvenie. Ich úspech veľmi rýchlo priláka pozornosť polície, ale hlavne ruskej mafie, ktorá konkurenciu netoleruje. Sofia sa rozhodne hrať vabank a nezáleží, koľko životov to bude stáť…

Zapíšte si do kalendára dátum 18. marec. Vtedy bude mať tento film premiéru!

fentasy4.jpg
fentasy5.jpg
fentasy6.jpg
fentasy7.jpg
fentasy1.jpg
fentasy2.jpg
fentasy3.jpg

Súvisiace články

Video, Lifestyle, ID

Volkswagen ID.4 zahviezdi po boku superhrdinov v novej marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania

Súvisiace články

Video, Lifestyle, ID

Volkswagen ID.4 zahviezdi po boku superhrdinov v novej marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania