Novinky, Touran / 25. február 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

Volkswagen Touran po prvýkrát lídrom v triede MPV

Rok 2016 bol pre Volkswagen úspešný, a to aj na poli vozidiel kategórie MPV.

Pri automobiloch kategórie MPV ide najmä o priestor, bezpečnosť a komfort. Je totiž maximálne dôležité, aby sa rodina viezla v absolútnej pohode. Navyše, vďaka inovatívnym systémom patrí Volkswagenu Touran prvé miesto v predajnosti v rámci Európy. Poďte s nami zistiť, čím všetkým vás prekvapí.

Najnovšie technológie v rodinnom balení

Podľa prieskumovej agentúry IHS Automotive je VW Touran po prvýkrát umiestnený na prvej priečke z hľadiska predajov vozidiel MPV v Európe. Víťazstvo mu prinieslo viac ako 112,000 nových registrácií v roku 2016. Touran je vozidlo do každej rodinnej situácie, čo potvrdzuje aj to, že sa ponúka až v 40 krajinách po celom svete. V najnovšej generácii navyše priniesol fold-flat sedadlá. Ide o systém sklápania sedadiel, pri ktorých sa vytvorí hladká plocha.

VW Touran je moderne vybavený rodinný automobil

Zvýšilo sa aj množstvo technológií, ktoré v Tourane nájdete. Jedným z najdôležitejších systémov je ACC. Ide o adaptívny tempomat, ktorý funguje od 30 – 210 km/h (s prevodovkou DSG dokonca až 0 – 210 km/h). Oproti predošlým verziám systému si dnes môžete užívať pohodlie aj v zápche. Systém sa totiž rozbieha a brzdí úplne sám. Tepelnú pohodu na palube vyčaruje trojzónová klimatizácia s aktívnym filtrom. Skvelým rodinným pomocníkom je aj systém Net Cam Connect camera. GoPro kamera sa tu stane akýmsi monitorom detí na zadných sedadlách. Internet na palube či možnosť ovládať autorádio cez tablet alebo počítač cez Volkswagen Media Control určite deťom spestrí každú jazdu. A nie len im! :-)

Volkswagen Touran Volkswagen Touran 002

Ak sa chcete o Tourane dozvedieť viac, kliknite sem.

Súvisiace články

Novinky, Touran

Volkswagen Touran dorazil na Slovensko!

Lifestyle, Touran

Volkswagen Touran: Sexi vo veľkom

Novinky, Testy, Touran

TEST: Volkswagen Touran

Súvisiace články

Novinky, Touran

Volkswagen Touran dorazil na Slovensko!

Lifestyle, Touran

Volkswagen Touran: Sexi vo veľkom

Novinky, Testy, Touran

TEST: Volkswagen Touran