Eventy / 21. apríl 2016 / 3 minúty ČÍTANIA

Volkswagen v Inchebe

Aj tento rok sa v Bratislave koná autosalón a Volkswagen pri tom nesmie chýbať. My sme sa prišli pozrieť, aké novinky pre nás pripravil.

xIMG_5358 SLIDER

Tento rok je pre Volkswagen mimoriadne silný, pretože predstavil množstvo zaujímavých modelov. Odzrkadlilo sa to aj na autosalónovej expozícii v Inchebe, ktorá bola rovno najväčšia spomedzi všetkých vystavovateľov. My sme sa na ňu prišli pozrieť, aby sme si naživo obzreli novinky, na ktoré sa môžeme všetci ako fanúšikovia tešiť v blízkej budúcnosti.

Hneď z kraja nás privítal optimisticky naladený VW Beetle Dune, ktorý k nám svojou farbou a vyhotovením už teraz láka leto, slnko a závan dovolenkovej nálady. Len sa naňho pozrite! Nie je zlatý? Vďaka parádnym zliatinoým kolesám a jedinečnému interiéru bol medzi návštevníkmi mimoriadne obľúbený.xIMG_5467xIMG_5471

Hneď vedľa bol Golf Alltrack. Tento "Golf s väčšou dávkou odvahy" očarí svojou univerzálnosťou, praktickosťou a schopnosťami v teréne.

Zozadu sa na návštevníkov prizeral VW Touran s paketom R-Line. Nemôžeme si pomôcť, ale biela farba a R-Line paket robia z praktického rodinného auta vyzývavú strelu! Vyzerajú naozaj fantasticky a nebudeme sa diviť, keď práve takýchto verzií uvidíme najviac.

xIMG_5478 xIMG_5475

Pred známym Touraegom bol vystavený jeho mladší, menší brat: horúca novinka VW Tiguan! Ten bol vystavený aj na špeciálnom piedestále, pričom tento model mal príplatkový R-Line paket. Opäť raz s ním auto vyzerá výborne. Od Tiguanu sa očakáva veľa. Tiguan je štvrtý najdôležitejší model značky, pričom sa predáva v najviac krajinách spomedzi všetkých modelov Volkswagenu. To je celkom úspech, čo poviete? Praktické SUV chce pokračovať v stopách svojho úspešného predchodcu a má na to všetky predpoklady. Čoskoro sa dozviete, čo si o ňom myslíme my, pretože sme sa zúčastnili prvej zoznamovacej jazdy v Nemecku.

xIMG_5362 xIMG_5363

V dnešnej dobe, posadnutej emisiami, nesmel na expozícii chýbať ani hybridný Passat GTE. Dobrodružné charaktery zas zastupoval  vynikajúci VW Passat Alltrack.

xIMG_5366 xIMG_5497

Svoju premiéru si v Bratislave absolvoval aj vynovený VW up!, ktorý do ponuky dostal trojvalcové turboLED denné svietenie. Za jeho chrbtom bol šikovný robot, ktorý predvádzal, akú presnosť dosahujú roboty vo fabrike Volkswagenu v Devínskej novej vsi.

xIMG_5367

Spomedzi známych modelov nesmeli chýbať Golf Sportsvan, VW Polo, Golf R-Line či VW Jetta. Dokonca aj vynovený Sharan sa tu ukázail.xIMG_5490

Čo poviete na výstavu? Nám sa rozhodne páčila. Ak ste sa na ňu namotali, určite sa príďte pozrieť. Sadnúť si do auta a ohmatať si ho naživo je úplne iné, než si o ňom prečítať o ňom v tlačovom materiáli :) A kde inde sa vám budú venovať také nádherné a šarmantné hostesky? ;)

xIMG_5469 xIMG_5483

Tak ako, vidíme sa tam? :)

Súvisiace články

Novinky, Štúdie a koncepty, Eventy, ID, Elektrické vozidlá

Parížska SVETOVÁ premiéra konceptu I.D.

Novinky, Eventy

Autosalón sa blíži!

Eventy

Autosalón Bratislava 2015

Súvisiace články

Novinky, Štúdie a koncepty, Eventy, ID, Elektrické vozidlá

Parížska SVETOVÁ premiéra konceptu I.D.

Novinky, Eventy

Autosalón sa blíži!

Eventy

Autosalón Bratislava 2015