Novinky, Lifestyle / 31. máj 2016 / 2 minúty ČÍTANIA

VW Chrobák je ešte viac sexi!

Volkswagen Beetle prešiel modernizáciou, ktorá ho robí ešte jedinečnejším.

Asi iba ťažko by sme mohli povedať, že nádherný Volkswagen Beetle už stihol zovšednieť. To určite nie. Stále je to rarita na cestách a mať jeden v garáži musí byť priam výnimočný pocit. Napriek tomu však Volkswagen nezaháľal a ponúkol modelu Beetle a jeho verzii Cabriolet vynovenia, ktoré ho robia športovejším, elegantnejším a ešte výnimočnejším. Pre ozajstných fajnšmekrov sú tu dokonca chic špeciálne série.

DB2016AU00388_small

Zmeny sa zamerali najmä na umocnenie športového vzhľadu Chrobáka. Vpredu sú agresívnejšie pôsobiace nárazníky s dodatočným otvorom na chladenie. Zadné LED svetlá sú zatmavené. Pribudli aj nové farby – "Bottle green metalic" (farba zelenej sklenej fľaše) a "Shite silver metallic". Ponuku završujú štýlové 17-palcové disky "Philadelphia" a osemnástky "Ravenny Adamantium".

DB2016AU00387_small

Zmeny sa udiali aj vo vnútri. Nájdeme tu výraznejšie budíky s novým podsvietením, nové materiály a nové možnosti personalizácie pre ozajstných individualistov. V ponuke sú tri rôzne typy čalúnenia. Stredová konzola sa teraz dá lakovať vo farbe podľa želania zákazníka.

DB2016AU00389_small

Špeciálny model Denim bude ozajsným cukríkom na cestách. Jeho modrá farba totiž výrazne pripomína vypraté džínsy, pričom plátenná strecha kabrioletu má textúru naozajstných riflí. Rovnaká téma sa nesie aj interiérom. Toto auto je naozajstný lapač pozornosti.

DB2016AU00487_small

Exkluzivitu zaručuje aj špeciálny model ALLSTAR či Exclusive, ktoré pomocou pozorne vybraných prvkov karosérie odlišujú váš Beetle od tých ostatných. Mali by ste sa naozaj poponáhľať!

DB2016AU00387_small

Dodajme, že motory dostupné pre Beetle a Beetle Cabriolet majú výkonový rozsah 105 (1,2 TSI) – 220 koní (2,0 TSI).

Tak čo, ktorého Chrobáka by ste si vzali domov vy? ;)

Súvisiace články

Novinky, Lifestyle

Privítajte vynovený Volkswagen Beetle!

Eventy, Beetle

Travemünde sa hemžilo Chrobákmi! …A prišiel aj Robbie Williams! (skoro)

Lifestyle, Eventy, Beetle

470 „Chrobákov“ po kope

Súvisiace články

Novinky, Lifestyle

Privítajte vynovený Volkswagen Beetle!

Eventy, Beetle

Travemünde sa hemžilo Chrobákmi! …A prišiel aj Robbie Williams! (skoro)

Lifestyle, Eventy, Beetle

470 „Chrobákov“ po kope