Lifestyle / 29. september 2016 / 1 minúta ČÍTANIA

Zabávajte sa so známymi umelcami

Up!in stále jazdí po Bratislave a Košiciach. Máte už len posledné dva dni užiť si jazdu so slovenskými umelcami. Jazdíme až do 30. septembra. Nalaďte sa spolu s nami na vlnu up!inu. Je to naozaj zábava. Neváhajte a objednajte si HOPIN taxi, možno sa práve na vás usmeje šťastie. A možno práve vy vyhráte nový VW up! na mesiac!

Bezdeda a Junior? Stretli sa v up!ine

Bezdeda by up!in privítal v meste natrvalo. Vraj je up! oveľa pohodlnejšie ako si predstavoval. Chce sa voziť fuuuurt zadarmo :). S Juniorom si zafilozofovali na tému dnešnej doby -  ak máš foťák, určite si fotograf! Ak más mikrofón, určite si spevák. To si zapamätaj. :) Pozeraj: 

Svojský humor Barbory Švidraňovej

Baška nasadla do up!-u s očakávaním malého autíčka, vnútorný priestor ju však podľa jej vlastnej reakcie príjemne prekvapil, pričom šokovala aj zákazníka. Radostne kývala všetkým ľuďom v okolí a dávala tak najavo svoju výbornú náladu.

Samuel Tomeček ako zanôtil? VÝÝÝÝBORNE!

So svojimi 194 centimetrami nasadol do auta akoby nič a ešte mu aj zostal priestor nad hlavou. Zobral svoju papierovú gitaru a snažil sa niečo zahrať, lenže...  radšej sa rozhodol ukázať svoje jasnovidecké schopnosti.

Chcete nový up!? Zuzana Vačková vám rýchlo urobí cenu :)

Zuzka ukázala svoje podnikateľské schopnosti, pozerajteeeee :)

NEVÁHAJTE, zavolajte si up!in a zdieľajte jeho fotku na náš Facebooku Volkswagen (SK) alebo na Instagram s hashtagom #upin. Možno vyhráte nový up! na mesiac práve vy. :)

Súvisiace články

Lifestyle, Golf

VY + VW: Michal s jeho neprehliadnuteľným Golfom IV!

Testy

Spustili sme práve niečo veľkééééééé

Lifestyle, Tipy

Je váš Volkswagen pripravený na zimu?

Súvisiace články

Lifestyle, Golf

VY + VW: Michal s jeho neprehliadnuteľným Golfom IV!

Testy

Spustili sme práve niečo veľkééééééé

Lifestyle, Tipy

Je váš Volkswagen pripravený na zimu?