Novinky, Eventy, Polo, T-Roc, Tiguan / 5. október 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

Hlásime sa z nitrianskej Autoshow!

Na tohtoročný autosalón v Nitre sme priniesli kopec zaujímavých noviniek, z toho dve svetové! Dva modely Volkswagenu, ktoré len nedávno zažili svoju svetovú premiéru na autosalóne vo Frankfurte, sa nám podarilo predstaviť slovenskému publiku.

Autosalón v Nitre (5.-8. októbra) už privítal prvých návštevníkov a na ďalších táto autoshow ešte čaká! Všetci tu majú možnosť pozrieť a vyskúšať si najnovšie modely najvýznamnejších automobiliek. Prirodzene, že tu nesmieme chýbať. Skromne musíme skonštatovať, že sa nám podaril husársky kúsok! Slovenskému publiku sme predstavili dva modely, ktoré iba nedávno zažili svoju svetovú premiéru na autosalóne svetového významu – IAA 2017 vo Frankfurte, plus jeden, ktorý sa čoskoro dostane do predaja na našom trhu.

Prvou, najhorúcejšou a najčerstvejšou novinkou je kompaktné SUV Volkswagen T-Roc, ktorého celosvetové odhalenie prebehlo len na konci augusta. Z dosiek frankfurtského autosalónu putuje priamo k nám, aby verejnosti ukázal svoju novú, dvojfarebne lakovanú karosériu (opcia), nové LED denné svietenie, robustný, no zároveň príjemne hravý dizajn, praktický 445-litrový kufor a najmä celkom nový Active Info Display druhej generácie. Volkswagen T-Roc je súčasťou SUV ofenzívy Volkswagenu a vďaka tomu, že ponúka veľa špičkovej elektroniky a najmä naozajstný pohon 4x4, stáva s z neho veľmi atraktívna alternatíva k množstvu crossoverov, ktoré pohon všetkých kolies ignorujú.

Nemenej dôležitou novinkou je nový Volkswagen Polo. Ten oproti svojmu predchodcovi výrazne narástol (jeho batožinový priestor má teraz objem až 351 litrov!), používa najnovší Active Info Display a ponúka výbavu, ktorú nenájdete ani v množstve oveľa drahších áut. Spomeňme aspoň aktívny tempommat, adaptívne tlmiče a Full LED svetlá. Pre individualistov sú tu tiež široké možnosti personalizácie vďaka veľkému výberu lakov karosérie, druhov kolies či interiérových dekorov.

Posledná premiéra patrí Tiguanu Allspace, ktorý má o 22 centimetrov väčšiu dĺžku než klasický Tiguan, vďaka čomu sa do jeho zadnej časti zmestia ďalšie dve sedadlá. Expozícia Volkswagenu v Nitre však určite poteší aj ostatných milovníkov áut, pretože si tu budú okrem noviniek môcť pozrieť aj na známe modely, ako Arteon, Passat či nový Golf. Ak teda budete mať šancu, určite sa na našom stánku v autosalóne v Nitre zastavte! Tešíme sa na vás!

Volkswagen AS Nitra 0015
Volkswagen AS Nitra 0010
Volkswagen AS Nitra FEATURED
Volkswagen AS Nitra 0017
Volkswagen AS Nitra 0018
Volkswagen AS Nitra 0016
Volkswagen AS Nitra 0012
Volkswagen AS Nitra 0009
Volkswagen AS Nitra 0007
Volkswagen AS Nitra 0006
Volkswagen AS Nitra 0005
Volkswagen AS Nitra 0003
Volkswagen AS Nitra 0004
Volkswagen AS Nitra 0002
Volkswagen AS Nitra 0001

Súvisiace články

Novinky, Testy, Golf, Verzie GTI

Nitriansky autosalón 2018: premiéra Golfu GTI TCR Concept!

Novinky, Eventy, up!, Polo, Golf, T-Roc, ID, Elektrické vozidlá, Verzie GTI

IAA 2017: Autosalón vo Frankfurte a I.D. CROZZ naživo!

Novinky, Eventy, Polo

V Berlíne sa predstaví celkom nový Volkswagen Polo! Budeme pri tom!

Súvisiace články

Novinky, Testy, Golf, Verzie GTI

Nitriansky autosalón 2018: premiéra Golfu GTI TCR Concept!

Novinky, Eventy, up!, Polo, Golf, T-Roc, ID, Elektrické vozidlá, Verzie GTI

IAA 2017: Autosalón vo Frankfurte a I.D. CROZZ naživo!

Novinky, Eventy, Polo

V Berlíne sa predstaví celkom nový Volkswagen Polo! Budeme pri tom!