Novinky, T-Roc / 19. apríl 2022 / 3 minúty ČÍTANIA

Kedy, keď nie T-RAZ?

Vynovený model T-Roc prichádza s veľmi zaujímavým bonusom, s ktorým môžete ušetriť až 1 500 eur. T-Roc môžete mať dokonca aj hneď vďaka veľkému počtu skladových vozidiel, čo je dnes tiež veľké plus! Keď chcete kúpiť T-Roc, tak T-Raz!

Druhý najpredávanejší model Volkswagenu v Európe a miláčik publika nezávisle od pohlavia či veku. To je Volkswagen T-Roc. Kombinuje kompaktné rozmery zvonku s priestranným interiérom a stojí na plnohodnotnej platforme MQB, takže môže mať aj viacprvkovú zadnú nápravu či pohon všetkých štyroch kolies. Mimochodom, Volkswagen T-Roc s pohonom 4Motion je najlacnejší model 4 × 4 v celom koncerne VW!

Tento rok podstúpil T-Roc výrazný facelift. Nestáva sa pritom často, aby sa auto viac zmenilo vnútri než zvonku, ale toto je ten prípad. Novinári a niektorí zákazníci mu totiž vyčítali jednoduchší interiér, ktorý T-Roc preberal z modelu Polo napriek tomu, že stojí na podstatne sofistikovanejšej platforme MQB a má teda bližšie k modelu Golf. Volkswagen sa ku kritike postavil konštruktívne a všetkých prekvapil, keď modelu T-Roc doprial kompletne nový interiér. Neadresoval teda iba farby a materiály. Zmenila sa celá koncepcia. T-Roc má svoju vlastnú palubnú dosku, ktorá má displej informačno-zábavného systému uložený na vrchnej časti. Tú okrem neho zdobí aj kvalitne pôsobiaci mäkčený plast a prešívanie. Štedré čalúnenie nájdeme aj na lakťových opierkach dverí. Klimatizácia sa ovláda novým dotykovým panelom, ktorý poznáme z modelov Passat či Tiguan. Celkovo je prvý dojem z modelu T-Roc oveľa lepší. Auto pritom nestratilo nič zo svojej praktickej stránky. Jeho batožinový priestor má stále objem príjemných 445 litrov (1 290 l po sklopení operadiel zadných sedadiel), vnútri je dosť miesta pre štyroch dospelých a poteší aj široká ponuka motorov.

Volkswagen T-Roc prichádza na náš trh s naozaj širokou ponukou motorizácií od úsporných trojvalcov, cez naftové motory či špičkový štvorvalec 2.0 TSI s výkonom až 221 kW (300 k) v modeli Volkswagen T-Roc R. Stačí si vybrať. Nezabudnite pritom na nové prvky výbavy, napríklad skvelé svetlá IQ. Light!

Ak máte zálusk na nový T-Roc, poponáhľajte sa. Do konca apríla naňho totiž dostanete bonus vo výške až 1 500 €! Platí nielen pre skladové autá, ale aj tie zadané do výroby. Mimochodom, v dnešných časoch dlhých čakacích lehôt je dobré vedieť, že Volkswagen má k dispozícii ozaj veľa skladových vozidiel, ktoré môžete mať ihneď! K dispozícii je aj financovanie NEXT aj s poistením už od 228 € mesačne.

Ak sa vám teda T-Roc páči, neváhajte a kontaktujte svojho predajcu.

Súvisiace články

Nový Volkswagen T-Roc má slovenské ceny a poriadne širokú paletu motorov

Novinky, T-Roc, Verzie R

Vynovený Volkswagen T-Roc R už čaká na vaše objednávky! Poznáme jeho cenu

Novinky, Eventy, T-Roc

Toto je vynovený Volkswagen T-Roc! Videli sme ho ako prví ale nemohli sme vám ho ukázať.

Súvisiace články

Nový Volkswagen T-Roc má slovenské ceny a poriadne širokú paletu motorov

Novinky, T-Roc, Verzie R

Vynovený Volkswagen T-Roc R už čaká na vaše objednávky! Poznáme jeho cenu

Novinky, Eventy, T-Roc

Toto je vynovený Volkswagen T-Roc! Videli sme ho ako prví ale nemohli sme vám ho ukázať.