Novinky, Touareg / 5. február 2018 / 2 minúty ČÍTANIA

Nová generácia SUV legendy: Volkswagen Touareg prichádza

Príchod novej generácie takého obľúbeného vozidla, akým je Volkswagen Touareg, je na poriadne veľkú oslavu. Pretože prvých dvoch vydaní sa predalo približne milión, do ďalšej, v poradí už tretej generácie, sa vkladajú veľké nádeje. A podľa všetkého sa naozaj máme na čo tešiť! Veď sa len pozrite na úvodnú skicu...

Aktuálne je model Touareg vlajkovou loďou našej značky a preto do vienka dostane aj najnovšie technológie a nový, expresívny dizajn. Povestnými čerešničkami na torte sú však moderné technológie a priam exkluzívne jazdné vlastnosti. Nevieme sa dočkať až vám ho ukážeme na svetovej premiére na pekinskom autosalóne už 23. marca.

Dizajnéri aj inžinieri sa skutočne vyhrali

Vedenie dizajnu nového Touaregu mal na starosti samotný šéf dizajnu vo Volkswagene, Klaus Bischoff. Pretože ide o SUV, ktoré si zakladá aj na dobrých schopnostiach v teréne, dizajnéri sa rozhodli venovať mu štýl, z ktorého srší sila. Touareg dostane aj jeden z najväčších digitálnych prístrojových štítov na svete, Innovision Cockpit, čím vytvorí úplne novú kategóriu infotainmentu. Od tohto auta sa zrejme nebudete chcieť ani pohnúť. :-)

Okrem prvotriednych technológií bol dôraz kladený aj na vytvorenie čo najlepšieho handlingu, teda ovládateľnosti vozidla. Použité tak boli najnovšie pohonné jednotky, zavesenie kolies a dokonca aj smerovo ovládateľná zadná náprava. Vo svojej kategórii tak bude Toureg lídrom vo všetkých oblastiach, vďaka čomu sa bude hodiť nielen pre rodiny, ale aj pre dynamicky založených mestských ľudí.

Bude teda aj nová generácia absolútne terno? Má na to všetky predpoklady a po svojich predchodcoch získala skutočný talent nielen na cesty, ale aj do terénu. Nechajme sa teda prekvapiť.

Súvisiace články

Novinky, Video, Testy, Touareg

Exkluzívny test: Volkswagen Touareg V8 TDI

Novinky

Toto je nový Volkswagen Touareg

Novinky, Technológie, Touareg

Volkswagen Touareg odkrýva svoje detaily!

Súvisiace články

Novinky, Video, Testy, Touareg

Exkluzívny test: Volkswagen Touareg V8 TDI

Novinky

Toto je nový Volkswagen Touareg

Novinky, Technológie, Touareg

Volkswagen Touareg odkrýva svoje detaily!