Tipy, Akciové ponuky / 9. máj 2023 / 2 minúty ČÍTANIA

Ponuka, ktorá sa neodmieta! Majitelia starších Volkswagenov teraz môžu získať až 240 € na servis svojho vozidla

Ak ste majiteľom staršieho vozidla Volkswagen s dátumom prvej evidencie od 1. 1. 2008 do 31. 12. 2010, máme pre vás dobrú správu.

Máte nárok získať servisný voucher v hodnote až 240 € s DPH, ktorý môžete využiť na výmenu Originálnych dielov, náplní a na servisné služby Volkswagen. Tento voucher je súčasťou akcie Servisný voucher 13+, ktorá platí pri návšteve autorizovaného servisného partnera Volkswagen v období od 2. 5. 2023 do 15. 6. 2023.

Prečo sa oplatí využiť túto ponuku? Pretože vaše vozidlo si zaslúži len to najlepšie. Originálne diely Volkswagen sú vyrobené podľa najvyšších štandardov kvality a bezpečnosti, a sú presne prispôsobené vášmu modelu. Originálne náplne Volkswagen zaisťujú optimálny výkon a životnosť vášho motora, prevodovky a brzdového systému. A servisné služby Volkswagen ponúkajú profesionálnu starostlivosť kvalifikovaného personálu, ktorý disponuje najnovším technickým vybavením a prístupom k online databáze informácií o vašom vozidle.

Ako získať servisný voucher? Stačí zadarmo overiť VIN číslo vášho vozidla na webovej stránke https://www.vw.sk/servis-prislusenstvo/akcie-a-specialne-ponuky/servisny-voucher a zistíte, či máte nárok na túto servisnú akciu. Ak áno, dostanete e-mail s potvrdením a odkazom na rezerváciu termínu u autorizovaného servisného partnera Volkswagen zúčastneného na akcii. Ak nie, môžete sa pozrieť na ďalšie akcie a špeciálne ponuky Volkswagen, ktoré sa vzťahujú na vozidlá vo veku 4+.

Aké sú podmienky pre získanie zľavy? Voucher je možné uplatniť iba na jedno VIN číslo vozidla. Vozidlo musí mať v čase uplatnenia vouchera vykonané všetky zvolávacie a dielenské akcie dané výrobcom vozidla. Minimálna hodnota zákazky, na ktorú je možné uplatniť voucher, je 240 € s DPH. Voucher je možné použiť iba na originálne diely, originálne náplne alebo servisné práce u autorizovaného servisného partnera Volkswagen zúčastneného na akcii. Ponuka neplatí pre vozidlá v štátnej službe a ani pre vozidlá neregistrované v SR.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zaistite si bezpečnosť a pohodlie vášho vozidla Volkswagen za výhodných podmienok.

Súvisiace články

Tipy

Majitelia starších modelov VW pozor! Volkswagen ponúka Zľavové kupóny 2023 na originálne náhradné diely!

Tipy

Údržbu auta po zime by ste nemali podceňovať, zvládnete ju do hodiny

Video, Tipy

Čo robiť, ak natankujete nesprávne palivo?

Súvisiace články

Tipy

Majitelia starších modelov VW pozor! Volkswagen ponúka Zľavové kupóny 2023 na originálne náhradné diely!

Tipy

Údržbu auta po zime by ste nemali podceňovať, zvládnete ju do hodiny

Video, Tipy

Čo robiť, ak natankujete nesprávne palivo?