Akciové ponuky, Passat, Arteon, Touran, Tiguan, Touareg / 30. apríl 2022 / 3 minúty ČÍTANIA

Posuňte váš biznis na vyššiu úroveň! Využite podnikateľský bonus na nové auto až do výšky 4 000 €

Značka Volkswagen si pre podnikavcov pripravila prvotriedne výhody pri kúpe nového firemného auta.

Každá podnikajúca fyzická alebo právnická osoba (s prideleným IČO) teraz môže využiť Podnikateľský bonus, vďaka ktorému môžete ušetriť až 4 000 € pri kúpe nového auta.

A prečo zvoliť práve Volkswagen? Mnohí podnikatelia využívajú svoje auto na služobné cesty a potrebujú sa naň spoľahnúť. S každým Volkswagenom získate garanciu mobility a fabrickú záruku až do 5 rokov, takže nad katastrofickými scenármi sa ani nemusíte zamýšľať. Prípadné návštevy servisu vám navyše nerozhodia celý kalendár, pretože až 90 % náhradných dielov je k dispozícii už do 24 hodín.

Neprerobíte! Okrem samotného bonusu na nové auto môžete využiť aj jeden z výhodných programov financovania prostredníctvom VWFS. Pomôžeme vám rozhodnúť sa medzi klasickým úverom alebo komfortným operatívnym leasingom. S ním stačí auto už len tankovať. A že za koľko? No predsa za málo! Nové modely Volkswagen totiž môžete mať aj s úsporným alternatívnym pohonom na zemný plyn či ako nabíjateľný plug-in hybrid. A keby ste sa po čase rozhodli pre novší model, zostatková hodnota Volkswagenov patrí k tým najlepším na Slovensku.

Od Arteonu po Touareg. Podnikateľský bonus môžete využiť v rámci šiestich zaujímavých modelov, s ktorými zvládnete akúkoľvek úlohu. Každý z nich je však trochu iný, a preto si ich postupne predstavíme.  

Volkswagen Arteon a Arteon Shooting Brake s bonusom až 3 000 €. Emotívny liftback a kombi s vynikajúcimi schopnosťami zvládať dlhé trasy a zároveň ponúknuť nečakanú praktickú stránku. Svojim majiteľom okrem toho prinášajú prvotriedne technológie a luxusné prvky, vďaka ktorým sa štýlové Arteony posúvajú do triedy prémiových vozidiel.

Volkswagen Passat Variant s bonusom až 3 000 €. Etalón manažérskej triedy dominuje vo svojej kategórii už od roku 1973. Spoľahlivosť, kvalita a mimoriadne štedrá priestorová ponuka patria k hlavným lákadlám modelu Passat Variant. Zároveň ide o jeden z najikonickejších krížnikov na dlhé cesty. Vďaka úsporným naftovým motorom pod kapotou teraz môžete prejsť celé Slovensko na jedinú nádrž. Nie raz, ale hneď dvakrát!

Volkswagen Tiguan s bonusom 1 500 €. Mimoriadne populárne kompaktné SUV pre ľudí, ktorí pravidelne striedajú ruch veľkomesta s výletmi na vidiek. Tiguan zvláda rovnako mestské obrubníky, ako aj poľné cesty. Práve tam môžete využiť dostupný pohon všetkých štyroch kolies a zvýšenú svetlú výšku podvozka. S praktickým Tiguanom sa môžete tešiť na zážitky vy, aj celá vaša rodina.

Volkswagen Touran s bonusom 2 000 €. Ak patríte k ľuďom, ktorí si na cestu za úspechom berú aj svoju rodinu, Touran je ideálnym riešením vašich potrieb. Pri automobiloch kategórie MPV ide najmä o priestor, bezpečnosť a komfort. Je totiž maximálne dôležité, aby sa rodina viezla v absolútnej pohode. Navyše, vďaka inovatívnym systémom patrí Volkswagenu Touran popredným modelom v kategórii rodinných áut v Európe.

Volkswagen Touareg s bonusom až 4 000 €. Veľké SUV kombinujúce priestor rodinného Tourana, priechodnosť Tiguanu a komfort manažérskeho Arteonu. Touareg nepozná kompromisy! A to platí aj pri výbere pohonných jednotiek, medzi ktorými môžete nájsť mimoriadne kultivované a úsporné šesťvalcové agregáty s výkonom od 170 do 340 kW (231 – 462 k).