Video, Ambasádori / 26. september 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

Sleduješ TV? A čo takto Volkswagen TV?

Sleduješ našu Volkswagen TV? Ak náhodou nie, tak ani nevieš, o čo prichádzaš! Známy moderátor Ondro Antálek ťa prevedie svetom Volkswagenu, každodennými radosťami a starosťami motoristov a možno sa dozvieš, či sa dá na motore ugrilovať jedlo.

Chceš vidieť tento EXKLUZÍVNY obsah ako prvý? FOLLOWUJ náš kanál a nič ti neujde!

Ak by si si chcel pripomenúť, o čom boli jednotlivé epizódy, pripravili sme si pre teba krátke zhrnutie všetkého, čo sa zatiaľ vo Volkswagen TV udialo:

Epozóda 1:

Najprv sa patrí predstaviť sa. Preto ti Ondro o sebe nič nepovie a radšej ťa nechá pozrieť si kastingový zostrih. Prvý krát padne zmienka o grilovaní na motore.

Epozóda 2:

Ondro sa nejako prepašoval na bratislavský autosalón, kde sa pokúsil ukradnúť Volkswagen Arteon! Keďže sa mu to nepodarilo, tak sa aspoň marketingového manažéra VW Mareka Chovanca spýtal pár zaujímavých otázok. Vo videu nájdete aj iné modely VW a zopár pekných hostesiek.

Epozóda 3:

Tu sa začal moderátor zaujímať aj o iné veci, než autá - konkrétne ženy a autá. Sú všetky tie fámy o ženách za volantom pravdivé? Je možné, že tu uvidíš Ondra v parochni, ale nie sme si istí.

Epizóda 4:

A čo chlapi? Aké sú ich priority? Aj na to máme odpoveď.

Epizóda 5:

Pamätáš si, keď sme písali o Wörthersee? Ondro nám odtiaľ doniesol rovno video plné nadupaných áut najrôznejších príchutí! POZOR: obsahuje tanečné kreácie.

Epizóda 6:

Prísť na festival a spraviť si tam vlastný? To môže napadnúť iba nášmu moderátorovi. Volkswagen Multivan mu túto predstavu našťastie značne uľahčil. Inak, tu je tá grilovačka!

Epizóda 7:

Ondro si zobral na test nádherný Volkswagen Arteon, povozil v ňom pár kamarátov a ukázal, ako fungujú niektoré asistenčné systémy v praxi. Kľúčové slovo: SUPER.

Epizóda 8:

V zatiaľ poslednej epizóde Volkswagen TV pozbieral Ondro po jednom Golfe z každej generácie, aby nám za pomoci dobových ukážok demonštroval, aké pecky tie Golfy za svojich čias vlastne boli. Featuring Palo Habera.

Nezabudni ODBERAŤ NÁŠ YOUTUBE KANÁL, aby si nové epizódy videl vždy ako prvý!

Súvisiace články

Video, Tiguan

Vianočný diel Volkswagen TV: darčeky pre konkurenciu

Video, Polo

Volkswagen TV: dá sa v lyžiarkach šoférovať?

Video, Tipy, up!, Elektrické vozidlá

Volkswagen TV: ako si vyrobiť VW e-up!

Súvisiace články

Video, Tiguan

Vianočný diel Volkswagen TV: darčeky pre konkurenciu

Video, Polo

Volkswagen TV: dá sa v lyžiarkach šoférovať?

Video, Tipy, up!, Elektrické vozidlá

Volkswagen TV: ako si vyrobiť VW e-up!