Novinky, Akciové ponuky, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Touareg / 5. február 2023 / 4 minúty ČÍTANIA

Chcete SUV od Volkswagenu? Do 31.3. kúpite Tiguan a Touareg extra výhodne!

Volkswagen sa rozhodol sprístupniť svoje SUV modely a zaradil do ponuky aj základné motorizácie spolu so zaujímavými bonusmi. Na Touaregu ušetríte až 4 000 eur!

Pri všadeprítomnom zdražovaní sa kúpyschopnosť obyvateľstva znižuje. Aj preto sa Volkswagen rozhodol zaradiť do slovenskej ponuky základné verzie modelov Tiguan a Touareg, ktoré v cenníkoch dlhšie chýbali. Navyše to celé okorenil veľmi príjemným bonusom, takže Tiguan získate o 2 000 € výhodnejšie a pri Touaregu ušetríte dokonca 4 000 €!

Všetko podstatné

Modelový Volkswagen Tiguan dostal novú základnú verziu vybavenia. K doterajším Life, Elegance a R-Line sa pridala jednoducho „Tiguan“. Základnou pohonnou jednotkou je motor 1.5 TSI s výkonom 96 kW (130 k) vybavený turbodúchadlom s variabilnou geometriou rozvádzacích lopatiek, čo je pre benzínový motor netradičné riešenie.

Aj základná výbava je vskutku bohatá: obsahuje napríklad LED svetlomety a LED zadné svetlá, klimatizáciu „Climatic“ alebo infotainment „Composition“ s farebným dotykovým displejom, ôsmimi reproduktormi a online službami „We Connect Plus“ bezplatnými na prvé 3 roky. Komfort zvyšuje elektrická parkovacie brzda s funkciou Auto Hold a asistentom rozjazdu do kopca,  , automatické ovládanie svetiel a dažďový senzor. Bezpečnostné vybavenie obsahuje 7 airbagov, vrátane kolenného airbagu vpredu, ako aj asistenčné systémy „Front Assist“ s funkciou „City Brake“ a „Lane Assist“.

Základná cena Tiguanu sa vďaka bonusu 2 000 € dostala na hodnotu 25 390 €. Bonus sa však vzťahuje na celý modelový rad, takže pokojne si môžete vybrať aj motorizáciu 1.5 TSI 110 kW (150 k), 2.0 TDI 90 kW (120 k) alebo  110 kW (150 k).

Môžete si objednať aj výbavu na želanie, kde sú pre vás k dispozícii ďalšie zvýhodnenia. Napríklad akciový balík výbav „Technic paket“ v hodnote 2 500 € môžete mať za zvýhodnenú cenu 1 830 €.

Neporaziteľný!

Kráľom pomeru ceny a hodnoty je však Volkswagen Touareg. V základnej verzii totiž ponúka hneď naftový šesťvalec 3.0 TDI s výkonom 170 kW (231 k), vynikajúcu osemstupňovú automatickú prevodovku, pohon všetkých kolies 4Motion a fantastický komfortný podvozok.

To však nie je všetko. V základnej výbave má LED svetlomety a LED zadné svetlá, adaptívny tempomat ACC s prediktívnou funkciou, parkovacie senzory vpredu i vzadu a automatickú dvojzónovú klimatizáciu „Air Care Climatronic“. K štandardným asistenčným systémom patria „Front Assist“, „Lane Assist“, rozpoznávanie dopravných značiek a monitorovanie únavy vodiča. Optimálnu konektivitu poskytuje navigačný systém „Discover Pro“ s dotykovým displejom 23,4 cm, online službami „Car-Net Guide & Inform a Security & Service“ na 3 roky bezplatne a funkciou zrkadlenia smartfónu „App-Connect“ (Apple CarPlay/Android Auto). Čiže naozaj je to všetko, čo by ste len mohli chcieť.

Vďaka bonusu až 4 000 € môžete mať Touareg už za 54 890 €! A garantujeme vám, že vám nebude chýbať žiaden komfortný prvok. Ak by ste si chceli predsa priplatiť, môžete si objednať pneumatické pruženie s nastaviteľnou svetlou výškou a meniteľnou charakteristikou tlmičov pruženia, alternatívne aj v kombinácii s natáčaním zadných kolies, ako aj komplet „Off-Road Paket“, zahŕňajúci aj rozšírenú ochranu podvozka a zväčšenú palivovú nádrž. Aj pri modeli Touareg je k dispozícii akciový balík výbav Premium v hodnote 3 040 € za zvýhodnenú cenu 2 090 €. Ušetríte teda takmer 1 000 €!

A na záver pripomienka, že ak chcete ušetriť, musíte sa poponáhľať! Akcia na Tiguan a Touareg trvá iba do 31. marca 2023!

Aj ďalšie SUV výhodnejšie

Volkswagen ponúka zvýhodnenia aj na modely T-Roc a T-Cross. Prvý menovaný môžete dostať s bonusom až 2 000 €, vďaka čomu sa jeho základná cena s motorom 1.0 TSI 81 kW (110 k) začína na úrovni 22 090 €. Model T-Cross s motorom 1.0 TSI 70 kW (95 k) môžete mať s bonusom 1 000 € už za 18 190 €.

K dispozícii je aj špeciálne financovanie od Volkswagen Financial Services. K dispozícii je napríklad úver s úrokom 1,99 % a s poistením v splátkach, financovanie v splátkach po 1/3 a 1/4 ceny vozidla, financovanie Volkswagen NEXT s troma možnými spôsobmi ukončenia, ako aj operatívny lízing Volkswagen Lease&Drive. Podnikateľské subjekty môžu využiť aj úver s nízkym úrokom a vlastným poistením s voliteľnou akontáciou vo výške od 20 do 70 % ceny vozidla a dobou splácania od 24 do 72 mesiacov.

Súvisiace články

Novinky, Lifestyle, Touareg

Všetko najlepšie, Touareg! Dvadsiate narodeniny oslavuje špeciálnou edíciou

Testy, T-Cross

Exkluzívny test: Volkswagen T-Cross R-Line

Súvisiace články

Novinky, Lifestyle, Touareg

Všetko najlepšie, Touareg! Dvadsiate narodeniny oslavuje špeciálnou edíciou

Testy, T-Cross

Exkluzívny test: Volkswagen T-Cross R-Line