Video, Ambasádori, Lifestyle, Touareg / 13. november 2019 / 4 minúty ČÍTANIA

To, čo vidí v noci Touareg 130m predsebou, tak to je úroveň NASA - Milan Junior Zimnýkoval

Ahoj Junior, všetci ťa poznajú ako špičkového moderátora. Máš mnoho aktivít, moderuješ rannú show v rádiu, moderuješ reláciu na JOJke , riešiť projekt Šuhajici pri panvici. Ktorý z týchto projektov je tvojmu srdcu najbližší?

Použijem najväčšie klišé - je to ako keby ste sa pýtali, ktoré dieťa máte najradšej. Ale som rádiový človek a keď som začínal, hral som sa na to, že vysielam vo rádiu a robím rannú šou presne tam, kde ju robím. Televízia je bonus. Ale keď sa na to pozriem, že sme nakrútili niečo cez 900 častí a tento projekt sa na TV veľtrhoch predáva našou, slovenskou verziou, tak to beriem, že to je už kus cesty. Navyše, ľudia ma už spájajú s varením. Takže Šuhajíci pri panvici bolo logické pokračovanie.

Minule na mňa chlapec na ulici zakričal, hej, pán VARENIE, poďte dať fotku! A z toho sa už nevyvlečiem. Projektu Šuhajíci verím na 100%. Zatiaľ je to pre mňa viac budovanie značky, ale asi to bude moja budúcnosť. 

To znamená, že žiješ celkom rýchly život. Presúvačky z miesta na miesto, malá dcéra, ktorá je ako školopovinná, tak aj krúžkovchtivá, že?

Školu & krúžky zatiaľ žerieme aj my, rodičia a teší ma, že aj malá Saška, veľká školáčka. Pribudol nám do auta a domov ďalší člen, ktorý hovorí, ako bolo v škole a na krúžkoch.

junior-zimnykoval-volkswagen-touareg-interier

S tým sa spája asi aj to, že tráviš veľa času v aute. Sú tvojmu srdcu blízke?

Je to tak! V aute strávim pomerne dosť veľa času. A aj keď mám doma princeznú, o autách jej rozprávam, ako keby bola chalan :) dúfam, že bude dobrá vodička! Našťastie sa počas ciest domov zo školy veľa pýta.

junior-touareg-zimnykoval-kufor-otvaranie

Na Volkswagenoch ťa vidíme jazdiť už niekoľko rokov. Čím to je? Čím sme si ťa získali?

Je to jedinečná vec, pretože začala službou, pre kamaráta - predajcu VW a zrazu som zistil, že sa vozím na VW. Došlo to až tak ďaleko, že som vlastne akési vysuté pracovisko BOAT-u a podarilo sa mi predať nejakých 10-13 áut značky VW. Asi je to preto, že som mal možnosť pošoférovať všetky novinky: UP, PASSAT GTE, TIGUAN, PASSAT, T-ROC, T-CROSS, ARTEON, TOUAREG a medzitým som jazdil 3 roky ALLTRACK.  Bol som pri "unboxingu” NOVÉHO TOUAREGU a teraz som si počkal na benzínovú trojlitrovú beštiu :)

junior-volkswagen-touareg-kufor-batozina

A ako vnímaš progres a vývoj technologickych vychytávok v aute? 

Manželka má doma koncernovú fešandu, kde som sa zoznámil s novými vecami. Hlavne ovládanie virtuálneho cockpitu. Pravdupovediac, nepotrebujem uz stredový display. Stačí mi to. Trošku ma rozčuľuje upozorňovanie na jazdné pruhy, pri kvalite našich ciest - hlavne v mestách. Ale zas na diaľnici je to spoko. Pre mňa je momentálne vychytávka číslo 1 NOČNÉ VIDENIE. Je mega. To, čo vidí v noci Touareg 130m predsebou, tak to je úroveň NASA.

Momentálne jazdíš na Volkswagene Touareg. Ako ho vnímaš? Nie je to veľké auto do mesta? 

Tešil som sa na neho, lebo sa mi páči. Vždy bol pre mňa nedosiahnuteľná hranica, ale až tento aktuálny model sa mi konečne páči. Už to nie je, podľa mňa, len veľké a drahé auto. Mne sa normálne páči. Akosi sa nám VW vyprofilovala, že autá majú väčší, milší charakter. A je jedno, či je to T-Cross, alebo môj Touareg. Pre mňa je to hlavne v prvom rade o bezpečnosti a tú mám. Potom je to pohodlie, takže som za volantom vysmiaty. Našťastie je natoľko dôstojný, že ma nezvádza súťažit o to, byť najrýchlejší pirát na ceste. A to je dobre.

Vraj máš k Touaregu tiež nekoľko zaujimavych príhod :) 

S Touaregom som sa dostal až do ESPN.  V čase, ked Marián Hossa priniesol svoj tretí Stanley cup na Slovensko sme išli spolu s Marcelom Forgáčom v jednom aute, aj s pohárom a bola to prvá fotka Stanley Cupu na Slovensku. Zdieľali sme ju na sociálnych sieťach a prebrali ju ihneď zahraničné média, ktoré písali, že tí dvaja na zadných sedadlách musia byť naozaj VIP :))

junior-marcel-marian-hossa-touateg-stanley-cup

Súvisiace články

Video, Ambasádori, Tipy

Preprava detí v aute: radí Diana Hágerová + VIDEO

Ambasádori, Lifestyle, Touareg

Obklopujem sa vecami, ktoré mi moju profesiu uľahčia, a taký je aj Touareg - hviezda oteckov Vladimír Kobielsky.

Video, Ambasádori, T-Cross

YouTuberka Patra Bene: Občas si zvolím dlhšiu cestu, aby som mohla v T-Crosse stráviť viac času.

Súvisiace články

Video, Ambasádori, Tipy

Preprava detí v aute: radí Diana Hágerová + VIDEO

Ambasádori, Lifestyle, Touareg

Obklopujem sa vecami, ktoré mi moju profesiu uľahčia, a taký je aj Touareg - hviezda oteckov Vladimír Kobielsky.

Video, Ambasádori, T-Cross

YouTuberka Patra Bene: Občas si zvolím dlhšiu cestu, aby som mohla v T-Crosse stráviť viac času.