Novinky, Eventy, Arteon / 27. február 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

Volkswagen Arteon láka do Ženevy!

Na internete sa objavili ďalšie dva obrázky modelu Volkswagen Arteon. Úprimne, sami sa nevieme dočkať, až ho uvidíme naživo v Ženeve.

O Volkswagene Arteon sme už písali v tomto článku. Dozvedeli sme sa o ňom, že má mať ladné tvary, bude pôsobiť priam umelecky, ale zároveň nestratí na praktickosti a každodennej použiteľnosti, ktoré sú pre nás, Volkswagen, príznačné.

Pôvodné správy od našich kolegov z tlačového oddelenia hovorili o horizontálne delenom dizajne prednej časti, 3D svetlometoch, dominantných líniách... My sme sa reálne vedeli chytiť iba pojmu "bezrámové dvere", ktorý spomínali tiež.. Teraz však prišlo vyslobodenie v podobe nových fotografií, odhaľujúcich detaily karosérie nového modelu Volkswagen Arteon, ktorý filozoficky nahrádza úspešný model CC.

Volkswagen Arteon 01

Práve vďaka týmto rafinovaným fotkám začínajú pojmy typu "3D svetlomety" dávať zmysel. Z fotky je zjavné, že krycie sklá stretávacích a diaľkových LED šošoviek nie sú v jednej rovine. Taktiež vidno horizontálny dizajn prednej časti. Vrchné dve lamely masky chladiča plynulo pokračujú až do svetlometov, čo opticky určite riadne rozširuje karosériu auta.

Detail na zadné svetlo odhaľuje peknú grafiku LED svetiel a veľmi ladné krivky veka batožinového priestoru, či zaujímavú líniu tiahnúcu sa po boku karosérie. Páči sa nám aj decentný zadný spojler, ktorý naznačuje, že Arteon nemá ambície byť slimákom, skôr naopak.
Chcete vidieť viac? Aj my! Preto sa vyberieme na autosalón v Ženeve, kde sa Arteon po prvý krát predstaví verejnosti v plnej paráde a bez maskovania. Prinesieme vám exkluzívne fotky priamo z miesta činu. Sledujte nás! Alebo, ešte lepšie, spravte si výlet do Ženevy aj vy! Tamojší autosalón patrí medzi tie najlepšie a samotné mesto tiež stojí za to :-) Vidíme sa?

Súvisiace články

Testy, Arteon, Verzie R

Exkluzívny test: Volkswagen Arteon 2,0 BiTDI R-Line

Novinky, Arteon

Predstavujeme: Volkswagen Arteon

Novinky, Arteon

Nepremeškajte nový Volkswagen ARTEON

Súvisiace články

Testy, Arteon, Verzie R

Exkluzívny test: Volkswagen Arteon 2,0 BiTDI R-Line

Novinky, Arteon

Predstavujeme: Volkswagen Arteon

Novinky, Arteon

Nepremeškajte nový Volkswagen ARTEON