Lifestyle, Golf / 10. február 2017 / 2 minúty ČÍTANIA

VY + VW: Marián a jeho prvé auto - Golf III na parádnych kolesách

Naše autá dávajú ľuďom slobodu a pomáhajú vytvárať nezabudnuteľné príbehy. Svoj príbeh s Volkswagenom ako svojim prvým autom nám poslal fanúšik Marián. Jazdí na peknom Golfe III 1,6 s krásnymi kolesami BBS. Napriek dosť vysokému nájazdu kilometrov ho Golfík ešte nesklamal.

Odkedy si majiteľom tohto pekného autíčka? "Všetko sa začalo v roku 2015, keď som si Golfa kúpil ako svoje prvé auto. Mal vtedy najazdených poctivých 227 000 kilometrov."

Môžeš nám ho bližšie predstaviť? "Áno, jedná sa o Golf tretej generácie s atmosférickou jedna-šestkou s výkonom 74 kW (teda 101 koní), tzv. GT."

received_1066091310081157

A čo interiér? "Interiér je zatiaľ vzhľadom na svoj vek vo veľmi dobrom stave. Teším sa z nadpriemernej luxusnej výbavy. Auto má všetky okná "v elektrike", palubný počítač, automatickú klimatizáciu a navyše aj pekné polokožené čalúnenie."

Ako si s Golfom spokojný za ten čas, čo ho máš? "Aktuálne mám na ňom najazdených vyše 241 000 kilometrov a zatiaľ som okrem oleja, filtra a čapov (kvôli našim cestám) nemusel nič meniť."

...Takže si spokojný... "Som maximálne spokojný :-) ! Auto ma doteraz nikdy nenechalo v štichu a zo všade som sa vždy vyhrabal, takže znova môžem zaklopať na drevo, aby som to nezariekol..."

Odporúčal by si toto auto aj ostatným? "Určite áno :-) . Je to moje prvé auto a preto každému chalanovi aj babe odporúčam kúpiť si trojkový Golf. Je to totiž na začiatok parádne autíčko!"

My Mariánovi veľmi pekne ďakujeme za tento príbeh. Sme radi, že je s našim autom taký spokojný a najmä, že sa naň obrátil ako na svoje prvé vlastné auto.

Ako vidíte, aj 20 rokov staré auto dokáže skvelo poslúžiť a mať výbornú výbavu. Teraz si predstavte, aká skvelá bude najnovšia generácia Golfu - vlastne si o tom môžete rovno prečítať v našom článku z jeho medzinárodnej prezentácie TU.

Ak vás zaujímajú čerstvé novinky, recenzie, rady a zaujímavosti z nášho sveta - zo sveta Volkswagen - sledujte nás!

Máte aj vy radi Volkswagen? Parkuje vám nejaký pred domom či v garáži, máte s Volkswagenom nejaký zaujímavý príbeh či vtipnú skúsenosť? Neváhajte nám napísať SEM!

Súvisiace články

Lifestyle, Golf

VY + VW: Michal s jeho neprehliadnuteľným Golfom IV!

Novinky, Lifestyle, Golf

Exkluzívny test: Nový Volkswagen Golf 1,0 TSI

Novinky, Testy, Golf

Nový Volkswagen Golf facelift: Jazdné dojmy z Malorky!

Súvisiace články

Lifestyle, Golf

VY + VW: Michal s jeho neprehliadnuteľným Golfom IV!

Novinky, Lifestyle, Golf

Exkluzívny test: Nový Volkswagen Golf 1,0 TSI

Novinky, Testy, Golf

Nový Volkswagen Golf facelift: Jazdné dojmy z Malorky!