Akciové ponuky / 4. január 2019 / 2 minúty ČÍTANIA

Výpredaj rodinných Volkswagenov! Berte, kým sú!

Mysleli ste si, že povianočné výpredaje sa týkajú iba obchodov s oblečením a možno elektronikou? Čo keď vám povieme, že si so zľavou až 5000 Eur môžete kúpiť rodinný Volkswagen?

Existujú situácie, kedy sa oplatí kupovať darčeky až po Vianociach. Jedna taká práve nastala. Možno ste chceli kúpiť rodine pod stromček perfektný darček v podobe skvelého rodinného auta. Možno sa vám to z akéhokoľvek dôvodu nepodarilo. Ale potešíme vás. Čo nebolo pod stromček, môže byť teraz. Ak ste mali v hľadáčiku všestranné SUV Tiguan, rodinný Touran alebo neporaziteľný Sharan, môžete ich teraz dostať so zľavou až do 5000 Eur! K tomu navyše výbavu v hodnote až do 3600 Eur. Poďme si to ale rozpísať na drobné.

V rámci skladového výpredaja môžete na vybrané skladové vozidlá získať veľmi zaujímavé zľavy. Na modely Touran sa vzťahuje skladový bonus až 2500 Eur, pričom bohatú výbavu Edition v hodnote až 2570 Eur máte navyše v cene vozidla. Touran je mimoriadne praktické rodinné auto, ktorého rozmery karosérie neobmedzujú výber parkovacieho miesta. Má individuálne posuvné zadné sedadlá, dopredu sklopné predné sedadlo, obrovský kufor... A na to, že je to MPV, má až nečakaný sexepíl.

Obľúbené SUV Tiguan je všetkým dobre známy. Je to štýlové auto, ktoré vďaka vyššej svetlej výške zvládne aj jemný terén. Keď si doňho objednáte špeciálny pohon 4x4 4Motion Active Control, jeho schopnosti mimo spevnených ciest nadobudnú ešte iné dimenzie. Taktiež nezabúda na praktickú stránku a ponúka variabilný batožinový priestor a delené zadné sedadlá, ktoré sa dajú posúvať a nastavovať podľa potreby. Na skladové Tiguany platí bonus až 3500 Eur, pričom akciová výbava Edition v hodnote 2400 Eur je tu navyše zadarmo.

Nakoniec sme si nechali jedno z najgeniálnejších rodinných áut "klasických" rozmerov – Volkswagen Sharan. Jeho obrovitánsky kufor len tak nenájde premožiteľa. Najgeniálnejším prvkom sú jeho posuvné zadné bočné dvere. Tie oceníte pri každom narábaní s autosedačkou, alebo pri parkovaní v stiesnených priestoroch. Na skladové Sharany platí priam kráľovský bonus až 5000 Eur, pričom výbava Family&Business je tu so zvýhodnením až 3600 Eur.

Treba konať rýchlo, pretože akcia trvá iba do konca januára (31.1.2019), prípadne kým sa všetky zvýhodnené vozidlá nevypredajú. Pri výške zliav to môže byť veľmi rýchlo.

Súvisiace články

Testy, Tiguan

Exkluzívny test: Volkswagen Tiguan Allspace

Lifestyle, Sharan

Volkswagen Sharan – silný motor pre silnú rodinu

Lifestyle, Touran, Sharan

Volkswagen Touran a Sharan: Autá pre maximalistov

Súvisiace články

Testy, Tiguan

Exkluzívny test: Volkswagen Tiguan Allspace

Lifestyle, Sharan

Volkswagen Sharan – silný motor pre silnú rodinu

Lifestyle, Touran, Sharan

Volkswagen Touran a Sharan: Autá pre maximalistov