Tipy / 13. december 2022 / 3 minúty ČÍTANIA

Zimná výbava pre váš Volkswagen: Máte všetko, čo potrebujete?

Zimné výlety a radovánky kladú špecifické požiadavky na vaše vozidlo. Vďaka rozsiahlej ponuke Originálneho príslušenstva Volkswagen sa môžete pripraviť naozaj na všetko!

Prichádza zima a sneh, a to so sebou prináša príležitosti na celkom nový druh aktivít. Lyžovačky, sánkovačky, výlety na romantické zimné chalupy... Aby ste všetko zvládli na sto percent a bez problémov, je vhodné sa vopred na to pripraviť.

Zima totiž so sebou prináša aj nástrahy. Soľ, kamienky, blato a sneh potrápia nielen vašu karosériu, ale aj interiér. Zrazu zistíte, že so sebou potrebujete zobrať oveľa viac batožiny a nespratné predmety ako lyže a sánky. Jazdiť budete po cestách, ktoré sú pokryté aj snehom či dokonca ľadom.

Na všetko sa však môžete pripraviť pomocou vhodného originálneho príslušenstva. Kompletný katalóg nájdete na tejto stránke, prípadne si môžete prehliadať príslušenstvo presne pre váš model Volkswagen.

Originál je iba jeden

Výhodou originálneho príslušenstva je, že dokonale zapasuje do vášho modelu vozidla a spĺňa najprísnejšie požiadavky výrobcu na kvalitu a bezpečnosť, čo sa určite nedá povedať o všetkých výrobkoch z tretích strán.

Naše príslušenstvo nájdete zároveň na jednom mieste, pod jednou strechou. Stačí si vybrať z nového katalógu a kontaktovať niektorého z našich partnerov Volkswagen, ktorý vám poskytne všetky relevantné informácie o produkte, jeho cene a dostupnosti.

A na čo by ste sa mali zamerať? Predpokladáme, že zimné pneumatiky považujete správne za povinnú výbavu na zimné radovánky. Ak chcete mať pokoj, môžete si zakúpiť kompletné zimné sady diskov aj s pneumatikami. Ak sa chystáte do ozaj tuhej zimy na hory, padne vhod mať so sebou aj snehové reťaze. Naše modely majú inovatívny upevňovací systém s automatickým napínačom.

Lyžiari by mali určite myslieť na nosič lyží a snowboardov. Model Comfort má aj výsuvnú funkciu, aby ste sa nemuseli namáhať.

Strešný box ocenia majitelia vozidiel s menším batožinovým priestorom alebo tí, ktorí sa radi balia naozaj dôkladne. K dispozícii je viacero modelov. Na výber sú dve farby (čierna a strieborná), ale aj dva rôzne objemy (340 alebo 460 litrov). Samozrejmosťou je aerodynamický dizajn, bezpečnosť a v prípade modelu Comfort je súčasťou aj inovatívny systém „DuoLift“, vďaka ktorému box otvoríte z oboch strán.

Nezabudnite si chrániť nakladaciu hranu vozidla. Vďaka špeciálnej obojstrannej rohoži s ochrannou prikrývkou nárazníka sa nečistoty nevsiaknu do batožinového priestoru a minimalizujete aj riziko oškretia nárazníka.

Pozrite si kompletnú ponuku na tejto stránke.

Winter Vacation Campaign - Touareg Ski Holder 6 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Touareg Snow Chains 1 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Touareg Winter Tyres  - JPG.jpg
OneHub - ID. Software Update 2.4 - Thermal Management - XF - 4_3 - JPG.jpg
OneHub - Release 3.0 - DoC - XF - 4_3 - JPG.jpg
OneHub - User Story - Off-road Fun in the Snow - Snow Chains - 4_3 - JPG.jpg
OneHub - Vacation at home - Winter Edition - Luggage Solutions C - XF - 4_3 - JPG.jpg
OneHub - Vacation at home - Winter Edition - Winter Tyres - 16_9 - JPG.jpg
Winter Campaign - Winter Tyres - ST - 16_9 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Golf Driving Shot  1 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Golf Roof Box 1 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Touareg Luggage Compartment Solutions 2 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Touareg Luggage Compartment Solutions 3 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Touareg Luggage Compartment Solutions 5 - JPG.jpg
Winter Vacation Campaign - Touareg Ski Holder 1 - JPG.jpg