Novinky, ID, Elektrické vozidlá / 21. október 2021 / 2 minúty ČÍTANIA

Slováci sa o elektromobily zaujímajú! Toto je dôkaz

Veľký úspech medzi návštevníkmi a záujem verejnosti znamenajú, že Mooncity e-mobility store bude otvorený dlhšie, než bol pôvodný plán. Jedinečný obchod s elektromobilitou bude k dispozícii dlhšie než sa pôvodne plánovalo - až do konca júla 2022.

Miesto, kde nájdete všetky relevantné informácie o elektromobilite vrátane možností nabíjania či dokonca najhorúcejšie novinky z dielne Volkswagenu, Audi a Porsche. To je Mooncity e-mobility store – jediný obchod s elektromobilitou na Slovensku, ktorý je schopný potenciálnym zákazníkom poskytnúť naozaj komplexné odpovede na všetky otázky týkajúce sa kúpy a prevádzky elektromobilu. Zväčša konzervatívni Slováci sa mohli k takémuto projektu postaviť aj chladne, ale dáta návštevnosti ukazujú, že opak je pravdou a projekt Mooncity zaujal. A práve to je dôvod, prečo sa organizátori rozhodli trvanie tohto projektu predĺžiť až do konca roka júla 2022. Pôvodne sa mal totiž skončiť v októbri 2021.

Čo teda partnerov Volkswagen, Audi a Porsche v spoločnosti so ZSE Drive a Volkswagen Finančné služby Slovensko presvedčilo, aby projekt pokračoval dlhšie? Pozrime sa na štatistiky. Od mája, kedy sa táto expozícia otvorila, ju navštívilo vyše 29 000 návštevníkov. Z hľadiska návštevnosti bol najúspešnejší prázdninový mesiac august s počtom 6405 návštevníkov. Maximum za jeden deň bolo 498 ľudí. Až 2/3 návštevníkov tvoria muži a 64 percent tvoria ľudia vo veku 20 až 50 rokov, čo je jedna z hlavných cieľových skupín elektromobilov. Netradičný spôsob propagácie elektromobility vo forme takzvaného „pop-up store“ teda zabral aj u nás.

Mooncity e-mobility store ponúka všetko dôležité na jednom mieste. Nájdete tu vystavené domáce nabíjacie stanice na elektromobily. Môžete sa informovať o možnostiach financovania nákupu elektromobilu. Najvýznamnejšie elektrické modely automobiliek VW, Audi či Porsche sa dokonca na stánku priebežne obmieňajú. Verejnosti sa tu predstavili modely ID.4, ID.4 GTX, Audi Q4 e-tron či dokonca Porsche Taycan Cross Turismo. Čoskoro tu bude premiéra. Novinárom aj verejnosti sa tu predstaví horúca novinka VW ID.5 a ID.5 GTX, pričom v Auparku ich nájdete len pár dní po ich oficiálnej svetovej premiére. Bonusom je už len predaj lifestylových doplnkov jednotlivých značiek.

Ak ste Mooncity e-mobility store ešte nenavštívili, máte dosť času to napraviť. Nachádza sa v bratislavskom Auparku na prízemí v ľavom krídle budovy. Je otvorený každý deň od 10. do 21. hodiny.

Súvisiace články

Novinky, Eventy, ID, Elektrické vozidlá

Volkswagen ID.4 GTX naživo v Mooncity! +Technické detaily

Novinky, ID

Nový Volkswagen ID.5 GTX predstavia na autosalóne IAA v Mníchove

Novinky, Eventy, ID

Zažite elektromobilitu na vlastnej koži!

Súvisiace články

Novinky, Eventy, ID, Elektrické vozidlá

Volkswagen ID.4 GTX naživo v Mooncity! +Technické detaily

Novinky, ID

Nový Volkswagen ID.5 GTX predstavia na autosalóne IAA v Mníchove

Novinky, Eventy, ID

Zažite elektromobilitu na vlastnej koži!