Novinky, Akciové ponuky, up! / 26. september 2016 / 3 minúty ČÍTANIA

Taxík zadarmo? Odvezie ťa up!in!

Slovensko je plné prekvapení. Veď kde inde vás odvezie úplne zadarmo nový Volkswagen up!? A to nie je všetko. Za jeho dverami sa totiž ukrývajú ďalšie prekvapenia!

Niektorých zákazníkov HOPIN TAXI od dnes čaká riadny šok. HOPIN sa totiž dnešným dňom mení na up!in. Zákazníci si môžu užiť jazdu zadarmo v šikovnom novom Volkswagen up!, ktorý sa vyrába na Slovensku. Je to síce malé autíčko, ale to neznamená, že v ňom nemôžete zažiť niečo vzrušujúce. Flotila Volkswagenov up!, ktorá dnes rozváža zákazníkov HOPINu, je totiž až po strechu plná prekvapení. Až do 30. septembra máte možnosť to prekvapenie zažiť aj vy. Rozhodne sa pritom máte na čo tešiť.

upin-002

Plný prekvapení

V našom malom autíčku "Made in Slovakia" je dosť miesta na nečakané zážitky. Čo vlastne čaká zákazníkov, ktorí si privolajú taxi prostredníctvom HOPINu? Aplikácia im môže ponúknuť možnosť zviezť sa jedným z up!inov zadarmo. Ak s ňou zákazník súhlasí, príde poňho veselý VW up! plný prekvapení. O čo sa jedná? Pri jazde dostane voucher na zľavu 500 Eur pri kúpe nového VW up! či voucher na prehliadku závodu v Devínskej Novej Vsi.

upin-003 upin-001

A to nie je všetko. Ak sa na zákazníka naozaj usmeje šťastie, nájde za dverami tohto šikovného mestského vozidla extra prekvapenie. Možno v ňom totiž bude sedieť  jeden zo známych umelcov, ktorý zákazníkovi zaspieva na dobrú náladu! Čo by ste povedali na sexi talentovanú herečku a speváčku Barboru Švidraňovú, vždy veselého Lukáša Latináka, alebo Sávu Popoviča?

upin-008

Či už s umelcami, alebo nie, na zákazníka v up!ine čaká vždy prekvapenie. Navyše každý, kto sa odfotí s up!inom a postne svoju fotku ako verejný príspevok na Facebook @VolkswagenSlovensko, alebo Instagram s  hashtagom #upin, bude zaradený do žrebovania o Volkswagen up! na mesiac zadarmo! Takže jazda zadarmo v najšikovnejšom miniaute vyrobenom na Slovensku, voucher v hodnote 500 Eur, voucher na prehliadku závodu, známy umelec alebo iné prekvapenie v aute plus možnosť vyhrať ho na mesiac? Bol by hriech, keby ste to nevyužili. Pripomíname, že akcia sa začína dnes a potrvá až do 30. septembra.

Malé, veľké, slovenské

Volkswagen up! patrí medzi najúspešnejšie "miniautá". Je malý navonok, no prekvapivo priestranný vo vnútri. Zároveň ponúka výbavu, ktorá sa doteraz nachádzala skôr v autách z vyššej triedy. Vždy si však zachováva zmysel pre humor a nezabúda na mladých. Ponúka im skvelé možnosti konektivity a personalizácie. Nás však najviac teší, že sa vyrába v Bratislavskom závode Volkswagen Slovakia.Ten je najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku, pričom získal aj ocenenie Naj zamestnávateľ na Slovensku. Vyše 10 800 ľudí tu pracuje tak svedomito, že tejto fabrike zverujú aj výrobu drahých a luxusných áut. Patrí medzi najkvalitnejšie výrobné závody koncernu a je to jediný automobilový závod na svete, pod ktorého strechou sa vyrábajú autá až pre päť rôznych značiek. Aj zákazníci HOPINu hádam ocenia možnosť vyskúšať si toto slovenské auto a zažiť na vlastnej koži niečo, čo pomáhali stvoriť pracovité slovenské ruky.

upin-019

Chystáte sa teraz na obed, alebo pracovné stretnutie? Prečo neskúsiť šťastie a nezavolať si taxi od HOPINu? Pravdepodobnosť, že zostanete prekvapení, je dosť veľká...

upin-014

Pre viac informácii klikajte na upin.sk.

Súvisiace články

Video, Tipy, up!, Elektrické vozidlá

Volkswagen TV: ako si vyrobiť VW e-up!

Novinky, up!, Verzie GTI

Nový člen rodiny GTI: VW up! GTI

Testy, up!

Exkluzívny test: Volkswagen up!

Súvisiace články

Video, Tipy, up!, Elektrické vozidlá

Volkswagen TV: ako si vyrobiť VW e-up!

Novinky, up!, Verzie GTI

Nový člen rodiny GTI: VW up! GTI

Testy, up!

Exkluzívny test: Volkswagen up!