Lifestyle, Tipy / 3. október 2023 / 2 minúty ČÍTANIA

Štýlová kolekcia značkového príslušenstva Volkswagen poteší nielen fanúšikov značky

Štýlové oblečenie, doplnky, športové potreby či užitočné drobnosti. To všetko ponúka Volkswagen kolekcia značkového príslušenstva.

Milujete značku Volkswagen, prípadne poznáte niekoho, komu je táto značka veľmi sympatická? Ak si otvoríte katalóg najnovšej lifestyle kolekce Volkswagen, nápad na darček nikdy nebude ďaleko. Ponuka je ozaj rozsiahla.

Napríklad oblečenie je ušité z kvalitných látok a na výber máte kúsky brandované výrazne aj nenápadne, aby ste ich mohli nosiť pri akejkoľvek príležitosti. Do kolekcie sa okrem tričiek dostali aj mikiny, ktoré veľmi dobre poslúžia pri postupne sa ochladzujúcich jesenných dňoch.

K jesennému počasiu sa skvelo hodia čiapky. Úpletovú modrú čiapku oceníte, keď sa ochladí, pričom logo VW nájdeme malé, ale výrazné na leme čiapky. Nové šiltovky môžete mať buď s výrazným 3D logom VW, alebo s oveľa menej nápadnou číslicou 8 určenou špeciálne pre fanúšikov modelu Volkswagen Golf najnovšej, ôsmej generácie.

V kolekcii nájdete aj rôzne užitočné veci pre šport či výlety. Napríklad pekná cestovná taška s objemom 40 litrov, praktický termohrnček alebo skladací dáždnik so zvýšenou odolnosťou proti vetru.

Ak sa odmietate rozlúčiť s letom a idete si ho pripomenúť do teplejších oblastí, určite vás zaujme netradičná okrúhla plážová osuška v tvare loga značky Volkswagen. Pre detičky si vtedy môžete do auta zobrať hračky, ktoré sú v ponuke tiež. Či už plyšové postavičky alebo vkladacie puzzle s rôznymi modelmi VW.

Kolekcia by nebola úplná bez drobností ako sú kábliky, praktické skladacie boxy či kľúčenky.

Kompletný katalóg nájdete na tejto stránke. Všetky uvedené a mnohé ďalšie produkty z kolekcie Volkswagen si môžete zakúpiť priamo u našich partnerov Volkswagen. Nechajte si poradiť a zostavte si svoj vlastný osobitý Volkswagen štýl!

VW Aftersales sept 026.jpg
VW Aftersales sept 029.jpg
VW Aftersales sept 033.jpg
VW Aftersales sept 035.jpg
VW Aftersales sept 037.jpg
VW Aftersales sept 048.jpg
VW Aftersales sept 049.jpg
VW Aftersales sept 051.jpg
VW Aftersales sept 052.jpg
VW Aftersales sept 054.jpg
VW Aftersales sept 055.jpg
VW Aftersales sept 059.jpg

Súvisiace články

Verzie R

Značkové doplnky, ktoré sa dajú nosiť: kolekcia oblečenia Volkswagen R

Súvisiace články

Verzie R

Značkové doplnky, ktoré sa dajú nosiť: kolekcia oblečenia Volkswagen R