Tipy / 25. január 2024 / 3 minúty ČÍTANIA

Volkswagen ponúka ku každému autu skvelú službu, na ktorú mnohí vodiči zabúdajú! Navyše je úplne ZADARMO

Ak máte vozidlo Volkswagen, automaticky získavate aj výhodu v podobe Garancie mobility LongLife. Je to služba, ktorá vám poskytuje ochranu a pomoc nepretržite 24 hodín denne, a to nielen doma, ale aj v zahraničí. S Garanciou mobility LongLife sa nemusíte báť, že by ste zostali na ceste v prípade technickej poruchy alebo nehody. 

Garancia mobility LongLife je bezplatná služba, ktorú získate pri každom vykonaní inšpekčného servisu, resp. LongLife servisu, vo vašom autorizovanom servise Volkswagen. Táto služba sa predlžuje automaticky po ďalšiu servisnú prehliadku. Garancia mobility LongLife platí v mnohých európskych krajinách, kde môžete privolať pomoc na bezplatnej telefónnej linke 0800 11 51 84 alebo volaním zo zahraničia na +421 2 49 20 59 53. Ak ste sluchovo alebo rečovo znevýhodnení, môžete použiť SMS číslo +421 911 11 81 12. Podmienkou na bezplatný výkon tejto služby je preukázať sa (digitálnym) servisným plánom s platnými servisnými prehliadkami (potvrdenie osvedčujúce platnosť Garancie mobility).

V súčinnosti s dispečingom ASA (Autoklub Slovakia Assistant) môžete pri problémoch alebo poruchách doma i v zahraničí na špeciálnych telefónnych číslach vždy zastihnúť operátora, nahlásiť svoju polohu (miesto, kde sa práve nachádzate) a zabezpečiť pomoc. 

Garancia mobility LongLife vám v prípade poruchy alebo nehody vozidla zabezpečí nasledovné služby:

  • Pomoc na mieste: V prípade poruchy vám prídu pomôcť odborníci z mobilného servisu, ktorí majú prostriedky na opravu malých porúch priamo na mieste.
  • Odtiahnutie vozidla: V prípade, že poruchu nemožno odstrániť priamo na mieste alebo v prípade nehody, vaše vozidlo bezplatne odtiahnú do najbližšieho autorizovaného servisu Volkswagen. Odťah vozidla do autorizovaného servisu Volkswagen v prípade nehody je bezplatný, ak oprava haváriou poškodeného vozidla bude vykonaná v určenom autorizovanom servise.
  • Náhradné vozidlo: V prípade potreby je možné (po splnení výrobcom stanovených podmienok) zapožičať náhradné vozidlo až na 3 dni na zabezpečenie náhradnej mobility pre vás a vašich spolucestujúcich (podľa počtu miest na sedenie zapísaných v dokumentoch o vozidle).
  • Náhradná preprava: V rámci blízkeho okolia môže zákazník použiť taxislužbu namiesto zapožičania náhradného vozidla (alternatívne autobus, vlak a pod.).
  • Náhradné ubytovanie: Pre vás a vašich spolucestujúcich (podľa počtu miest na sedenie zapísaných v dokumentoch o vozidle) Volkswagen namiesto náhradného vozidla zabezpečí ubytovanie v hoteli na 1 noc.

Ako ďaleko siahajú služby Garancia mobility LongLife? Garancia mobility LongLife platí v celej západnej Európe a v stále väčšom počte východoeurópskych krajín: Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, Írsko, Kanárske ostrovy, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Macedónsko, Maďarsko, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovenská republika, Slovinsko, Srbsko a Čierna hora, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Taliansko a Veľká Británia.

Kto má nárok na Garanciu mobility LongLife? Služba je s vami od prvého dňa a každou servisnou prehliadkou s Garanciou mobility si ju obnovíte a predĺžite na ďalšie obdobie.

Môžem využívať Garanciu mobility LongLife aj so starším vozidlom? Jasné, že môžete. Garancia mobility LongLife je tu pre všetkých majiteľov vozidiel Volkswagen, aj pre tých, ktorí majú svoje auto už dlhšie. Stačí, ak si zájdete na servisnú prehliadku s Garanciou mobility a táto služba sa vám automaticky aktivuje.

Ďalšie informácie o službe Garancia mobility si môžete prečítať aj na oficiálnych stránkach Volkswagen.

Súvisiace články

Lifestyle, Tipy, Akciové ponuky

Letné zľavy na Originálne diely a príslušenstvo Volkswagen!

Lifestyle

Oplatí sa kúpa nového auta? Toto sú jasné výhody, o ktorých by ste mali vedieť

Video, Tipy

Na pravidelnú výmenu stieračov motoristi často zabúdajú! Poradíme vám, ako na to:

Súvisiace články

Lifestyle, Tipy, Akciové ponuky

Letné zľavy na Originálne diely a príslušenstvo Volkswagen!

Lifestyle

Oplatí sa kúpa nového auta? Toto sú jasné výhody, o ktorých by ste mali vedieť

Video, Tipy

Na pravidelnú výmenu stieračov motoristi často zabúdajú! Poradíme vám, ako na to: