Video, Lifestyle, ID / 13. február 2023 / 1 minúta ČÍTANIA

Volkswagen ID.4 zahviezdi po boku superhrdinov v novej marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania

Pri príležitosti uvedenia nového filmu Ant-Man a Wasp sa do centra pozornosti dostáva aj nový Volkswagen ID.4.

V druhej polovici februára sa môžu fanúšikova superhrdinských filmov tešiť na tretie pokračovanie príbehu Ant-Manom, tentokrát pod názvom Quantumania. Už tradične sa očakáva vysoká návštevnosť, ktorú umocňuje skutočnosť, že Ant-Man je jednou z najobľúbenejších postáv zo sveta Marvel. Publikum si získal predovšetkým svojím osobitým humorom a nekonvenčnými riešeniami zložitých situácií.

Ant-Manovým novým rodinným autom sa tentokrát stal Volkswagen ID.4, ktorý si s hlavnými protagonistami už stihol zahrať v krátkom reklamnom spote. Práve v reklamnom klipe si chcela elektrický Volkswagen nenápadne vypožičať Ant-Manova dcéra Cassie. Využila preto svoje schopnosti a nenápadne sa dostala až za volant. Jej pokus o útek z domu si však Ant-Man stihol včas všimnúť a pokúsil sa ju zastaviť. To však nebolo také jednoduché, ako by si mohol myslieť.

Ako to nakoniec dopadlo? Pozrite si priložený videospot!

Volkswagen ID.4 však ani zďaleka nie je jediným modelom značky, ktorý si zahral po boku obľúbených filmových postáv. Novému ID.Buzz nedávno podľahol aj legendárny rytier Jedi, Obi-Wan Kenobi z Hviezdnych vojen. Prítomnosť elektrických modelov má na svedomí úspešná spolupráca Volkswagenu so štúdiom Disney. A práve Ewan McGregor, ktorý stvárňuje postavu Obi-Wana Kenobiho v Hviezdnych vojnách, sa dokonca stal oficiálnym ambasádorom značky Volkswagen.