Video, ID / 8. december 2023 / 3 minúty ČÍTANIA

Čo všetko vám dokáže ponúknuť Volkswagen ID. Buzz?

Priniesť novú éru do rodiny zvanej Volkswagen Úžitkové vozidlá nie je vôbec jednoduché. Každý z nás vie, že úžitkáče s logom VW sú makači, ponúkajú skvelú platformu pre dobrodruhov a ľudia ich milujú pre ich variabilnú povahu. Čo všetko vám však dokáže ponúknuť ID. Buzz a s čím príde táto moderná ikona v budúcnosti?

Volkswagen ID. Buzz sa stal na cestách instantnou ikonou vďaka jeho štýlovej futuro-retro karosérii. Pripomína svojho praotca Volkswagen T1, ktorý sme si na našich cestách v dobe jeho dominancie nedokázali užiť.

Dnes je stretnutie takejto klasiky malým sviatkom a tento deficit nám ID. Buzz mierne kompenzuje. O klasikách až neskôr a poďme pekne do súčasnosti. Ako si svoj ID. Buzz dokážete prispôsobiť podľa seba?

Len váš!

Štandardným lakovaním ID. Buzz je strieborná farba MONO a pokiaľ by ste chceli ID. Buzz vyhotovený v bielej farbe CANDY, priplatíte si 336 eur. K metalickej striebornej sa pridáva ešte štvorica odtieňov, ktoré je však na cestách poriadne vidieť. Menovite modrá STARLIGHT, oranžová ENERGETIC, zelená BAY LEAF a žltá POMELO.

Hádam najznámejšie lakovanie ID. Buzz kombinuje bielu CANDY a žltú POMELO.

To však nie je všetko, keďže okrem striebornej metalízy môžete každý jeden zo štyroch odtieňov kombinovať s bielou CANDY v hornej polovici karosérie. Ak by ste sa nenašli vo veselých odtieňoch, nič sa nedeje, ID. Buzz má pokryté aj temné duše. Čierny perleťový odtieň DEEP bude podľa všetkého na cestách raritou, no Buzzu skutočne pristane. Hlavne v kombinácii s 21-palcovými diskami kolies.

Najbezpečnejší systém na trhu

V závese za samotnou karosériou a jej farebným vyhotovením je z hľadiska efektnosti svetelná výbava. ID. Buzz má, podobne ako vozidlá osobnej divízie VW k dispozícii špičkový svetelný systém IQ. Light LED Matrix. Najvýhodnejším spôsobom, ako sa k tejto vymoženosti dopracovať, je zakliknutie výhodného balíka Styling v konfigurátore. Jednou z najdostupnejších efektných vychytávok sú aj osvetlené kľučky dverí a osvetlená priečna svetelná lišta.

K svetlám sa ešte na sekundu vrátime, no teraz je na rade bezpečnosť a záruka, že na vašom ID. Buzz neodíde nikto, kto za jeho volant nepatrí. Využíva totiž bezkľučový systém Keyless Access Advanced, zaradený medzi najbezpečnejšie bezkľúčové systémy na trhu s priam nepriestrelnou bilanciou. Ako čerešnička na torte je jeho súčinnosť so systémom IQ. Light LED Matrix, keďže táto kombinácia so sebou prináša efektný svetelný pozdrav Welcome Light pri odomknutí auta.

Zvonku dnu

Výnimočnosť ID. Buzz spomedzi rodiny elektrických modelov ID. tvie v jeho farebnosti. Podobne, ako si neviete objednať ID.3, ID.4 alebo ID.5 v žiarivej žltej či pastelovej zelenej farbe, tak si neviete osobné modely ID. objednať s farbou interiéru reflektujúcou exteriérové lakovanie. V prípade ID. Buzz to problém nie je. Interiér čalúnený v látkovom poťahu odzrkadľuje farbu exteriéru, v prípade farebných metalických odtieňov.

Výber odtieňa čalúnenia sa však rozširuje v prípade voľny bieleho laku CANDY, striebornej MONO a čiernej DEEP, kedy si môžete vybrať z celej palety "finišu" interiérového čalúnenia. Špecialitkou je čalúnenie sedadiel v poťahoch ArtVelour Eco Micro v bielej farbe, pričom si pri voľbe "bezfarebného" odtieňa interiéru môžete zvoliť farbu vnútorného obloženia dverí.

A ako je na tom ID. Buzz s praktickými riešeniami a čo sa chystá s Buzzom v budúcnosti? O tom sa dozviete viac v našom videu na vrchu článku.

Súvisiace články

Testy, ID, Elektrické vozidlá

Test: Volkswagen ID. Buzz - Láska, kam sa pohneš!

Novinky, ID, Elektrické vozidlá

Premiéra: Toto je VW ID. BUZZ s dlhým rázvorom! Prináša novú batériu aj elektromotor!

Video, Technológie, ID

Na palube ID.Buzz bude vaša rodina v bezpečí! Pozrite si výsledky nárazových testov Euro NCAP

Súvisiace články

Testy, ID, Elektrické vozidlá

Test: Volkswagen ID. Buzz - Láska, kam sa pohneš!

Novinky, ID, Elektrické vozidlá

Premiéra: Toto je VW ID. BUZZ s dlhým rázvorom! Prináša novú batériu aj elektromotor!

Video, Technológie, ID

Na palube ID.Buzz bude vaša rodina v bezpečí! Pozrite si výsledky nárazových testov Euro NCAP