Ambasádori, Touareg / 14. júl 2014 / 2 minúty ČÍTANIA

Felix Baumgartner priletel na Slovensko

Na Slovensku sa nestáva často a vo výrobnom závode Volkswagen Slovakia sa to nestalo ešte nikdy, aby priamo do areálu zosadla helikoptéra :) a už vôbec nie, aby z nej vystúpil sám Felix Baumgartner - svetoznámy extrémny športovec, rakúsky parašutista a BASE Jumper, ktorý je známy najmä skokom z neuveriteľnej výšky 39 045 m, kedy ako prvý človek na svete prekonal rýchlosť zvuku.

A teraz vážení bude aj ako prvý človek na tomto svete, vlastniť Volkswagen TOUAREG v špeciálnej edícií, na ktorého designe sa aj sám podieľal. Dnes si ho exkluzívne prebral v Bratislavskom závode, do ktorého sa dopravil, už spomínanou helikoptérou, ktorú aj sam odpilotoval.

Jeho nový Volkswagen Touareg V8 TDI, s výkonom 340 koní, mu odovzdal predseda predstavenstva spoločnosti Volkswagen SLovakia Albrecht Reimold. Touareg V8 TDI vlastní najrýchlejší motor spomedzi naftou poháňaných motorov.

V čom je výnimočný? Jeho výnimočnosť podčiarkuje špeciálna titánovo strieborná matná metalíza vo farbe kapsule, z ktorej Felix odvážne zoskočil na zem. Špeciálnou čiernou farbou s vysokým leskom sú nalakované ozdobné lišty na dverách a predná mriežka chladiča. Matnou zasa koncovky výfuku.

Felixovu osobnosť však podčiarkuje aj interiér. Jeho nový Touareg je vybavený sedačkami v dvojfarebnej koži Nappa v čiernej titan a v sivej flint s kontrastným šitím s logami Red bull Stratos. Prístrojová doska, stredová konzola, ale aj obloženie dverí ako aj ďalšie individualuzované prvky sú obohatené o dekoratívne "carbon" obklady. Nástupné lišty sa pýšia podpisom "Felix Baumgartner".

Felixovi sa na Slovensku páči, dokonca tu nie je prvýkrát. Odovzdaním vozidla sa jeho návšteva však nekončí. Čaká ho ešte prehliadka závodu, jazda na Offroad dráhe, veľa zábavy a mnoho stretnutí so zaujímavými ľuďmi. Felix tvrdí, že dokázať sa dá aj nemožné ak má človek okolo seba veľa odborníkov a hlavne ak chce. Touareg, ako svoje nové auto, si vybral, pretože dokonalo podčiarkuje jeho osobnosť. Má pre neho najväčší zmysel, je športové, má skvelú spotrebu, je dostatočne veľké na prepravu množstva vecí, ktoré vždy potrebuje a hodí sa k jeho imidžu. A my s ním súhlasíme. Vášeň a adrenalín nemajú cenovku, ako tvrdí Felix a my veríme, že aj jeho nový Volkswagen Touareg mu prinesie mnoho nenapodobiteľných zážitkov.

Felix, radi sme ťa stretli :)

Súvisiace články

Video, Ambasádori, Testy, Touareg

Touareg vs @sisa_kr

Video, Ambasádori, Testy, Touareg

Touareg vs @sisa_kr

Video, Ambasádori, Testy, Touareg

Touareg vs @mkordos známy aj ako Foodman

Súvisiace články

Video, Ambasádori, Testy, Touareg

Touareg vs @sisa_kr

Video, Ambasádori, Testy, Touareg

Touareg vs @sisa_kr

Video, Ambasádori, Testy, Touareg

Touareg vs @mkordos známy aj ako Foodman