Lifestyle / 31. máj 2023 / 2 minúty ČÍTANIA

Oplatí sa kúpa nového auta? Toto sú jasné výhody, o ktorých by ste mali vedieť

Kúpa nového auta je pre mnohých ľudí splnením sna. Nové auto prináša nielen pocit radosti a pohodlia, ale aj množstvo výhod, ktoré by ste nemali prehliadať. V tomto článku vám predstavíme niektoré z nich.

  • Spoľahlivosť a bezpečnosť. Nové auto je zárukou kvality a funkčnosti. Nemusíte sa obávať skrytých vád, porúch alebo opotrebenia predchádzajúcim majiteľom. Nové auto tiež ponúka najmodernejšie bezpečnostné systémy, ktoré vás ochránia pri jazde a zvýšia vašu istotu na ceste. Všetky modely Volkswagen sa dnes môžu pochváliť nadpriemerným hodnotením pasívnej a aktívnej bezpečnosti od organizácie Euro NCAP.
  • Záruka a servis. Nové auto má zvyčajne minimálne dvojročnú záruku od výrobcu, ktorá pokrýva väčšinu opráv a údržbu v autorizovanom servise pod dohľadom odborníkov. Volkswagen vám nad rámec zákonnej dvojročnej záruky na všetky nové automobily umožňuje predĺžiť si záruku až na päť rokov. Predĺžená záruka je na výber pre všetky modely od up! po Touareg v deviatich alternatívach, ktoré sa líšia dĺžkou a počtom najazdených kilometrov. Okrem toho ponúka Volkswagen voliteľné servisné balíčky, vďaka čomu budú prehliadky alebo opravy vášho auta skutočne bezstarostné.
  • Nízka spotreba a emisie. Nové auto je šetrnejšie k životnému prostrediu ako staré. Vďaka modernej technológii má nižšiu spotrebu paliva a nižšie emisie škodlivých látok. To sa prejaví nielen na vašej peňaženke, ale aj na vašom ekologickom svedomí. Volkswagen má v ponuke celý rad elektrických vozidiel rodiny ID., ktoré lokálne nevypúšťajú emisie a disponujú výhodami v podobe nižšej registračnej dane a prevádzkových nákladov.
  • Možnosť výberu a prispôsobenia. Nové auto si môžete vybrať podľa svojich predstáv a potrieb. Môžete si zvoliť model, farbu, motorizáciu, výbavu a ďalšie parametre. To platí aj pre rôzne doplnky, s možnosťou prispôsobenia dizajnu interiéru či exteriéru. Nové auto tak môže byť vašou osobnou vizitkou.

Súvisiace články

Lifestyle

Zamilujte sa do auta – vďaka jeho farbe! Ako Volkswagen vyberá farby svojich modelov?

Súvisiace články

Lifestyle

Zamilujte sa do auta – vďaka jeho farbe! Ako Volkswagen vyberá farby svojich modelov?