Štúdie a koncepty, Eventy, Golf, Passat, Touran, Sharan, Verzie R, Úžitkové vozidlá / 3. marec 2015 / 3 minúty ČÍTANIA

Čo odhalila ŽENEVA...

Odhalila toho mnoho. Ťahákom však bol Sport Coupé Concept GTE.
Zoznámte sa s novinkami a autami zo Ženevského autosalónu bližšie. My ideme ďalej pátrať po detailoch :). Sledujte nás.

1. Sport Coupé Concept GTE

Volkswagen Sport Coupé Concept GTE

Počiatok novej ÉRY dizajnu značky. Exkluzívny dizajn športového vozidla, high-tech koncept, hybridný pohon s možnosťou externého nabíjania, inovatívny pohon všetkých kolies, 4 dvere a veľké veko batožinového priestoru. Čo vravíte? Myslíme, že bude diktovať dizajn autám budúcnosti značky Volkswagen.

2. Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack

Passat Alltrack vychádza zo známeho kombi Passat Variant. Rozoznáte ho jednoducho. Jeho blatníky sú lemované úzkym pásom matného čierneho plastu. Rovnaký materiál zdobí aj nárazníky. Tie sú ďalej zvýraznené chrómovými doplnkami a v porovnaní s "cestným" Passatom majú mierne odlišný tvar. To všetko završujú kryty nábehových hrán a bočných prahov vyhotovené v antracitovej farbe, ktoré slúžia na ochranu podvozka pri prechádzaní terénom.

3. Nový Sharan

Volkswagen Sharan 2015

Predstavili sme technicky vylepšený Sharan - jeden z najmodernejších modelov vo svojom segmente. Nová dávka pohodlia, nové početné asistenčné systémy, široká škála zábavných systémov splnou plnú konektivitou k rade smartphonov a tabletov. Všetko pre to, aby rodiny s deťmi mali pohodlie a komfort, ktoré si zaslúžia.

4. Nový Touran

Volkswagen Touran 2015

Výrazne dynamickejší postoj auta. Stačilo pridať užšie, zamračené svetlomety, efektné veľké kolesá a výrazný prelis tiahnúci sa pozdĺž celej karosérie, a Touran vyzerá, akoby sa práve vrátil z rýchlostnej skúšky s prejazdami školou, škôlkou, jasličkami a prácou. Toto že je rodinný sťahovák? Jazdite vkusne, štýlovo a hrdo, s novým Touranom.

5. Passat GTE Variant

Volkswagen Passat GTE 2015

Aj keď ide o jednu z verzií štandardného Passatu, tvorcovia ju od zvyšku konfekcie predsa len odlíšili. Ide predovšetkým o pozmenený predný nárazník s výraznými dennými LED svetlami v tvare písmena "C", iná je aj maska chladiča s modrými detailmi, veľavravný nápis "GTE" a aby bolo predstavenie kompletné, Passat GTE prichádza na nových zliatinových diskoch. Inak sa tvári ako bežné verzie a svoj hybridný pôvod relatívne slušne tají.

6. Golf GTD Variant

Volkswagen Golf GTD Variant 2015

Čím väčší kufor, tým lepšie. Čím rýchlejšie auto, tým vzrušujúcejšia tá cesta môže byť. Ak sa toto dobrodružstvo spája s veľkým dojazdom a ekonomickou prevádzkou, je to úplne skvelé! A taký presne nový Golf GTD Variant je.

7. Golf R Variant

Volkswagen Golf R Variant 2015

Najostrejší, najrýchlejší a najlepší Golf s prívlastkom R dostal k svojmu stádu 300 koní aj poriadne veľký kufor! Len si to predstavte – 675 litrov batožiny a troch ďalších cestujúcich odveziete v komforte a bezpečí k obľúbenej chate alebo lyžiarskej zjazdovke. Vďaka pohonu 4Motion sa nemusíte báť závejov ani strmších zasnežených stúpaní.


8. Nový VW Caddy

Volkswagen Caddy 2015

Vždy najlepšia voľba. Štvrtá generácia bestsellera. Nové asistenčné systémy, nové bezpečnostné a komfortné prvky, vycibrený dizajn s čistými líniami, nové a modernizované motory využívajúce najnovšie technológie.

Súvisiace články

Štúdie a koncepty, Eventy

Takže ako bolo na autosalóne?

Štúdie a koncepty, Eventy

Takže ako bolo na autosalóne?

Eventy, Golf, Verzie GTI

IAA 2015 naživo: vidieť tu môžete aj VW Golf GTI Clubsport

Súvisiace články

Štúdie a koncepty, Eventy

Takže ako bolo na autosalóne?

Štúdie a koncepty, Eventy

Takže ako bolo na autosalóne?

Eventy, Golf, Verzie GTI

IAA 2015 naživo: vidieť tu môžete aj VW Golf GTI Clubsport