Technológie, Tipy / 12. november 2017 / 3 minúty ČÍTANIA

Zrkadielko, zrkadielko... A teraz kadiaľ?

Viete si predstaviť svoj život bez smartfónu a množstva užitočných aplikácii? Ani my. Kalendár, hudba, sociálne siete, mapy, rôzne pomôcky... Vďaka systému MirrorLink™ vám smartfón nebude chýbať ani za volantom a aplikácie, ako napríklad navigácia Sygic Car Navigation, si budete môcť vychutnať cez displej priamo v aute.

 V dnešnej dobe si bez smartfónu pomaly nevieme prestaviť ani jeden deň. Sú praktické, máme ich vždy so sebou a vďaka rôznym aplikáciám ich dokážeme využiť v tých najrôznejších situáciách.

Vo Volkswagene s technológiou MirrorLink™ sa tohto praktického pomocníka nemusíte vzdať ani za volantom. Stačí pripojiť smartfón podporujúci MirrorLink™ k obrazovke infotainment systému vášho vozidla pomocou kábla USB a môžete si pohodlne užívať ovládanie obľúbených aplikácií vášho smartfónu prostredníctvom veľkého dotykového displeja na palubnej doske.

Samozrejme, že v záujme bezpečnosti môžete cez MirrorLink™ za jazdy využívať iba certifikované android aplikácie. Výber je však široký: vypočujte si hudbu s obľúbenou aplikáciou Spotify, sharujte svoju polohu s priateľmi cez Glympse a ak nemáte zabudovanú navigáciu vo svojom Volkswagene, využite navigáciu Sygic Car Navigation.

Veľkou výhodou využitia Sygic Car Navigation je častejšia aktualizácia máp, ako je tomu v prípade zabudovaných navigačných riešení. Jednoducho tak máte k dispozícii vždy najaktuálnejšie mapy. Okrem offline máp si môžete užívať množstvo doplnkových funkcií, ako je napríklad upozornenia na policajné radary, informácie o premávke, pomocníka pri zmene pruhov, aktuálne ceny palív, voľné parkovacie miesta či milióny zaujímavých bodov. Zaujímavé je, že Sygic Car Navigation vás v závislosti od vašej rýchlosti upozorní na ostré zákruty, takže sa vám nestane, že by vás na neznámej ceste nejaká nepríjemne prekvapila. Navyše nemusíte riešiť kde v aute umiestnite svoj smartfón, aby ste dokonale mohli vidieť navigáciu a jej pokyny. Cieľom Sygic Car Navigation je okrem samotného navigovania aj zvýšiť bezpečnosť pri jazde pre milióny vodičov na celom svete. Pozrite si recenziu navigácie Sygic Car Navigation v spojení so systémom MirrorLink™ v podaní automobilového novinára Rasťa Chválu:

Dodajme, že systém MirrorLink™ sa dodáva len v kombinácii s rádiom "Composition Media" alebo navigačným systémom "Discover Media". Ak je váš Volkswagen vybavený systémom "Car-Net App Connect", tak ste v suchu. Ten totiž zahŕňa systémy MirrorLink™, ale aj CarPlay™ a Android Auto™ pre maximálnu kompatibilitu s čo najväčším počtom aplikácií a zariadení, vrátane iOS. Sygic Car Navigation je však zatiaľ s vašim Volkswagenom kompatibilná iba cez MirrorLink™. Tu je krátky prehľad o kompatibilite ďalších aplikácií s rôznymi platformami:

http://volkswagen-carnet.com/sk/sk/start/app-overview.html#tab/open/vw-cat-app-connect

Ak si chcete aplikáciu Sygic Car Navigation vyskúšať, pokojne si ju bezplatne stiahnite a po dobu jedného týždňa ju môžete ZADARMO používať. Môžete si dokonale preveriť, či vám takéto riešenie vyhovuje. My sme presvedčení, že budete nadšení. Po 7 dňoch je možné ešte pokračovať v používaní jej základných funkcií alebo si zakúpiť Lifetime Premium licenciu. To znamená, že v cene navigácie máte doživotnú aktualizáciu máp, ako aj samotnej aplikácie, zadarmo.

 

Súvisiace články

Video, Technológie, Tipy

DCC, ASR, ACC... Čo vlastne? Ďalší diel Volkswagen TV je tu!

Tipy

5W30...čo? Záhadné označovanie olejov VYSVETLENÉ

Technológie

Ako funguje: Adaptívny tempomat ACC

Súvisiace články

Video, Technológie, Tipy

DCC, ASR, ACC... Čo vlastne? Ďalší diel Volkswagen TV je tu!

Tipy

5W30...čo? Záhadné označovanie olejov VYSVETLENÉ

Technológie

Ako funguje: Adaptívny tempomat ACC