Novinky, Touareg / 6. apríl 2018 / 2 minúty ČÍTANIA

Volkswagen Touareg už v predpredaji!

Na nový Touareg sa čakalo relatívne dlho, ale oplatilo sa. Mieri totiž medzi tie najlepšie a najpokrokovejšie autá v triede. Pre tých, ktorí sa ho nevedeli dočkať, máme dobré správy. Práve sa totiž spustil jeho predpredaj.

Ak patríte medzi fanúšikov značky Volkswagen, modelu Touareg alebo vás skrátka presvedčili prvé informácie o novej vlajkovej lodi našej značky natoľko, že chcete mať nový Touareg čo najskôr doma, potešíme vás. Nový Volkswagen Touareg, ktorý sa vyrába exkluzívne v Bratislave pre celý svet, si totiž už môžete objednať v predpredaji, ešte pred jeho oficiálnou slovenskou premiérou. Tá sa uskutoční na bratislavskom autosalóne v Inchebe (24. - 29. apríla).

Cena nového Touarega sa začína na úrovni 49 900 Eur s DPH. Za túto sumu dostanete Touareg so základnou motorizáciou 3,0 V6 TDI s výkonom 170 kW (231 k) a bohatou základnou výbavou. Tá zahŕňa multimediálny systém Discover Pro s online službami Car-Net Guide & Inform a Security & Service. Vo výbave je aj adaptívny tempomat ACC, Lane Assist, parkovacie senzory, dvojzónová klimatizácia, komplet LED svetlomety vpredu aj vzadu a mnoho ďalšieho. Táto motorizácia bude k dispozícii až od mája.

Predpredaj sa týka iba výkonnejšej verzie s motorom 3,0 V6 TDI s výkonom 210 kW (286 k). Cena tejto verzie sa začína na 61 200 Eur. Verzia Elegance, ktorá má základnú cenu 65 540 EUR, obsahuje navyše napríklad rozličné dizajnové prvky na karosérii, odlišné disky kolies, kožené čalúnenie z kože "Vienna" a hliníkové dekoračné prvky v interiéri. Tradične športovo je ladená verzia R-Line (od 69 430 EUR) so špecifickými nárazníkmi, plastovými prvkami lakovanými vo farbe karosérie a športovými doplnkami v interiéri. Súčasťou vybavenia sú aj 14-smerovo elektricky nastaviteľné komfortné sedadlá vpredu s poťahom z kože "Vienna" a 19-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny s pneumatikami 255/55 R 19.

Tak teraz rýchlo za predajcami, nech nám tu slovenských Touaregov behá čím skôr, tým viac :)

Súvisiace články

Novinky, Eventy, Touareg

Zaži nový Volkswagen Touareg na bratislavskom autosalóne!

Novinky

Toto je nový Volkswagen Touareg

Novinky, Technológie, Eventy, Touareg

Volkswagen Touareg: Boli sme na tajnej predpremiére

Súvisiace články

Novinky, Eventy, Touareg

Zaži nový Volkswagen Touareg na bratislavskom autosalóne!

Novinky

Toto je nový Volkswagen Touareg

Novinky, Technológie, Eventy, Touareg

Volkswagen Touareg: Boli sme na tajnej predpremiére