Novinky, Eventy, Touareg / 23. apríl 2018 / 2 minúty ČÍTANIA

Zaži nový Volkswagen Touareg na bratislavskom autosalóne!

V Bratislavskej Inchebe už zajtra otvorí svoje brány najväčší slovenský autosalón. Volkswagen bude mat najväčšiu expozíciu s až 15 autami vrátane nového VW Touareg!

Bratislavský autosalón je jednoznačne najprestížnejšie motoristické podujatie na Slovensku. Ani tento rok na ňom nesmie chýbať Volkswagen, ktorý si pre návštevníkov prichystal najväčšiu expozíciu zo všetkých vystavovateľov, na ktorej odprezentuje až 15 áut. Dve z nich budú celkom nové Touaregy; jeden vo verzii Elegance a jeden vo verzii R-Line. Nájdete nás v hale B.0.

Nemôžete prísť osobne? Nevadí, Volkswagen si pre vás pripravil aj virtuálnu prehliadku formou Google Street View, ktorú nájdete tu na našom blogu, už zajtra (utorok, 24.4.2018).

Volkswagen Touareg mal svetovú premiéru len pred mesiacom v Pekingu, takže jeho dvojité predstavenie v Bratislave patrí medzi prvé v Európe! Pripomeňme, že nový Touareg sa vyrába exkluzívne v bratislavskom závode Volkswagen Slovakia a vyváža sa odtiaľ do celého sveta. Kdekoľvek si Touareg kúpite, vždy bude Made in Slovakia. Príďte si pozrieť jeho jedinečný digitálny interiér, ktorý sa takmer úplne zaobíde bez fyzických tlačidiel a ovládačov. Jeho digitálny prístrojový štít najnovšej generácie a obrovská, 15-palcová hlavná obrazovka sú hlavným lákadlom, avšak ani trojrozmerné dekory a decentné náladové osvetlenie nezaostávajú vo vytváraní výborného dojmu.

Na stánku Volkswagenu toho však bude viac – môžete sa tešiť na elektromobily e-up! a e-Golf, plug-in hybridný Passat GTE, ale aj športová novinka Polo GTI. K tomu rad klasických osobných automobilov vrátane SUV T-Roc a Tiguan Allspace, ale aj zaujímavé úžitkové vozidlá.

Zvažujete kúpu nového Volkswagenu? Získajte ho teraz aj s autosalónovým bonusom. Vyberte si multitalentovaný Volkswagen up! s bonusom 500 Eur, všestranný Golf alebo Golf Variant s bonusom až do 3 000 Eur a výbavou Edition, dokonale bezpečné Polo alebo variabilný Touran s bonusom až 1 000 Eur. Inovatívny Tiguan alebo Tiguan Allspace môže byť váš aj s bonusom 1 500 Eur a výbavou Edition, priestranný Sharan s bonusom 5 000 Eur a výbavou Family&Business. Neváhajte a vyberte si zo špeciálnej ponuky.

Autosalón Bratislava je otvorený až do 29.4., tak nevynechajte príležitosť a poďte sa pozrieť, čo je nové vo svete automobilov.

Súvisiace články

Novinky, Touareg

Volkswagen Touareg už v predpredaji!

Novinky, Video, Eventy, Touareg

Zietlow a Touareg dorazili do Pekingu! Pozrite si, ako vyzerala celá cesta

Novinky, Technológie, Eventy, Touareg

Volkswagen Touareg: Boli sme na tajnej predpremiére

Súvisiace články

Novinky, Touareg

Volkswagen Touareg už v predpredaji!

Novinky, Video, Eventy, Touareg

Zietlow a Touareg dorazili do Pekingu! Pozrite si, ako vyzerala celá cesta

Novinky, Technológie, Eventy, Touareg

Volkswagen Touareg: Boli sme na tajnej predpremiére