Tipy / 27. apríl 2023 / 3 minúty ČÍTANIA

Majitelia starších modelov VW pozor! Volkswagen ponúka Zľavové kupóny 2023 na originálne náhradné diely!

Ak ste majiteľom vozidla značky Volkswagen staršieho ako 4 roky, máte možnosť získať kupóny na Originálne diely Volkswagen a ušetriť až 20 %!

Starostlivosť o vozidlo je dôležitým predpokladom dlhodobej spoľahlivosti. Je však dôležité, ako sa o vozidlo staráte a aké náhradné diely pri tom používate. Aj ikonické modely značky Volkswagen udržíte najdlhšie v dobrej kondícii len ak budete používať komponenty, ktorými bolo vozidlo pôvodne vybavené.

Mnoho ľudí sa nechá zlákať lacnými neoriginálnymi náhradnými dielmi a potom sú prekvapení, keď nefungujú tak, ako majú. Volkswagen investuje do vývoja každého jedného komponentu obrovské peniaze, aby spĺňal tie najprísnejšie požiadavky. Veľa druhovýrobcov používa väčšie tolerancie, niekedy dokonca aj iné materiály, aby dosiahli nižšiu cenu a prilákali zákazníka.

Legendy ako tento Golf GTI treba držať v kondícii! Najlepšie pomocou Originálnych dielov VW. Teraz na ne môžete získať zľavu až 20 %.

Zákazníka môže ale následne zaskočiť fakt, že takéto brzdy nefungujú dostatočne, pretože diely od iných výrobcov nie sú prispôsobené výkonu motora, hmotnosti či maximálnej rýchlosti vášho vozidla. Diely nemajú potrebnú životnosť a už pri montáži nepasujú tak, ako by mali. A tak sa ich opätovná výmena či dodatočná oprava prejaví aj vo vašej peňaženke.

Navyše, bežne vymieňané komponenty priamo ovplyvňujú bezpečnosť jazdy – ako napríklad brzdy, tlmiče, komponenty riadenia či náprav. Preto by sme sa mali uspokojiť len s tým najlepším. Garanciu originálnej kvality, funkčnosti, rozmerovej presnosti a dlhej životnosti poskytujú iba Originálne diely Volkswagen. Aby boli dostupnejšie aj pre majiteľov jazdených vozidiel, Volkswagen špeciálne pre nich prichystal akciu Zľavové kupóny VW 2023.

Získať ich môžete jednoducho – po zadaní VIN čísla na tejto stránke zistíte, či na ne máte nárok. Ten vzniká pri modeloch vyrobených do 31. 12. 2019. Ak nárok na zľavu máte, stačí prísť do ktoréhokoľvek autorizovaného servisu Volkswagen, kde dostanete kupóny na 20 % zľavu na najčastejšie používané originálne diely. Ich zoznam je naozaj pestrý:

  • Originálne brzdové kotúče Volkswagen (predné a zadné)
  • Originálne brzdové platničky Volkswagen (predné a zadné)
  • Originálne náboje a ložiská nábojov kolies Volkswagen
  • Originálne prvky náprav Volkswagen
  • Originálne prvky riadenia Volkswagen
  • Originálne rozvody Volkswagen
  • Originálna autobatéria Volkswagen
  • Originálne xenónové výbojky Volkswagen
  • Originálne stierače a aero stierače Volkswagen
  • Originálna spojková sada Volkswagen
  • Originálny zotrvačník Volkswagen

Ak sa chcete už teraz nachystať na zimnú sezónu, môžete získať aj 10 % zľavu na sadu Originálnych kompletných zimných kolies Volkswagen. Táto zľava platí dokonca pre všetky vozidlá bez obmedzenia veku.

Podmienkou pre využitie kupónov je montáž dielov v autorizovanom servise Volkswagen. Všetky detaily nájdete na webe www.vw.sk, prípadne konkrétne na tomto linku.

Súvisiace články

Tipy

Údržbu auta po zime by ste nemali podceňovať, zvládnete ju do hodiny

Video, Tipy

Čo robiť, ak natankujete nesprávne palivo?

Tipy

Kontrolky v aute: poznáte ich všetky?

Súvisiace články

Tipy

Údržbu auta po zime by ste nemali podceňovať, zvládnete ju do hodiny

Video, Tipy

Čo robiť, ak natankujete nesprávne palivo?

Tipy

Kontrolky v aute: poznáte ich všetky?