Akciové ponuky / 26. október 2023 / 2 minúty ČÍTANIA

Výpredaj, aký tu už dlho nebol! Teraz máte šancu získať váš obľúbený Volkswagen bonusom až 10 000 €!

Volkswagen má pre svojich zákazníkov pripravenú výhodnú ponuku. Stačí si vybrať z bohatej skladovej ponuky modelov so Skladovým bonusom až do 10 000 €. Navyše dostanete aj záruku na 5 rokov alebo 100 000 km zadarmo. Ponuka platí do 30.11.2023 alebo do vypredania.

Aké modely sa oplatí kúpiť?

Taigo – kompaktný crossover v ponuke Volkswagen, ktorý kombinuje vzhľad SUV a kupé. Má moderný dizajn, množstvo výbavy s možnosťami individualizácie a praktický interiér. Skladový bonus pre model Taigo je vo výška 1 000 €.

T-Cross - kompaktné SUV ideálne do mesta aj na výlety do prírody. Má variabilný interiér, množstvo asistenčných pomocníkov a nízku spotrebu. Skladový bonus pre model T-Cross je 1 500 €.

Polo - legendárny model, ktorý je už roky obľúbený medzi Slovákmi. Má športový charakter, vysokú úroveň bezpečnosti a za väčšími bratmi nezaostáva ani po technologickej stránke. Skladový bonus pre Polo je na úrovni 2 000 €.

Tiguan – najobľúbenejšie SUV značky, ktoré netreba predstavovať. Ponúka komfortné nastupovanie, priestor pre celú rodinu a špičkové technológie v univerzálnom balení. Mnohých poteší inteligentný pohon 4MOTION, adaptívny podvozok aj vyrezávacie LED svetlomety. Skladový bonus pre model Tiguan je vo výške 4 000 €.

Tiguan Allspace – pre ľudí, ktorí potrebujú viac priestoru s možnosťou sedemmiestneho usporiadania. Samozrejmosťou je tiež veľký batožinový priestor a skvelé jazdné vlastnosti. Teraz môže byť váš so skladovým bonusom až 3 000 €.

ID.4 – populárne elektrické SUV, ktoré je stelesňuje budúcnosť značky Volkswagen. Má dlhý dojazd, rýchle nabíjanie a intuitívne ovládanie. A to najlepšie - skladový bonus pre ID.4 je až do výšky 9 000 €.

ID.5 - elektrické SUV kupé, ktoré vychádza z modelu ID.4. Má štýlový dizajn, priestranný interiér a head-up displej s rozšírenou realitou. Navyše prichádza s rovnakým skladovým bonusom vo výška 9 000 €.

Arteon Shooting Brake – tak to vyzerá dokonalá kombinácia luxusu a všestrannosti. Arteon má nádhernú siluetu, bohatú výbavu a inovatívne funkcie. Teraz so skladovým bonusom do výšky 7 000 €.

Touareg - vlajková loď medzi SUV od značky Volkswagen. Má prestížny vzhľad, obrovskú obrazovku a vzduchové odpruženie. Môže byť váš vďaka skladovému bonusu so zľavou až 10 000 €.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a vyberte si svoj nový Volkswagen zo skladovej ponuky za skvelú cenu! Viac informácií nájdete na stránke www.vw.sk alebo u vášho autorizovaného predajcu Volkswagen.

Súvisiace články

Tipy

Majitelia starších modelov VW pozor! Volkswagen ponúka Zľavové kupóny 2023 na originálne náhradné diely!

Video, Eventy, Taigo

Vyskúšali sme si nový Volkswagen Taigo! Bude to bestseller? +VIDEO

Novinky, Tiguan

Poznáme ceny vynoveného VW Tiguan Allspace!

Súvisiace články

Tipy

Majitelia starších modelov VW pozor! Volkswagen ponúka Zľavové kupóny 2023 na originálne náhradné diely!

Video, Eventy, Taigo

Vyskúšali sme si nový Volkswagen Taigo! Bude to bestseller? +VIDEO

Novinky, Tiguan

Poznáme ceny vynoveného VW Tiguan Allspace!