Novinky, Passat / 17. júl 2019 / 2 minúty ČÍTANIA

Predpredaj nového VW Passat beží v plnom prúde! Poznáme ceny

Nie dávno sme sa vrátili z medzinárodného predstavenia modernizovaného Passatu vo Frankfurte a už sa aj dostal do slovenských cenníkov. To znamená, že sa spustil jeho predpredaj!

Vynovený Passat prináša viac technológií, lepšie asistenčné systémy a motory spĺňajúce najnovšie emisné limity. Pre nás sú najzásadnejšou novinkou určite Matrix LED svetlá IQ.Light, podvozok s plynulo meniteľnou tuhosťou tlmičov známy z Arteonu, systém Travel Assist a v neposlednom rade aj modernizovaný infotainment systém, ktorý je permanentne online a má ešte lepšiu funkcionalitu.

Základná výbava je naozaj slušná. Obsahuje LED svetlá vpredu aj vzadu, infotainment s integrovanou SIM kartou a s online službami We Connect, Front Assist, City Brake, rozpoznávanie chodcov a systém na udržanie v jazdnom pruhu Lane Assist.

S výberom výbavy to bude jednoduchšie. Základ tvorí "Passat" – bez prívlastku. Stredná verzia má prívlastok Business a najvyššia výbava sa nazýva Elegance. K posledným dvom menovaným sa dá prikúpiť aj balík R-Line pre ešte športovejší dizajn.

K dispozícii bude aj obľúbená verzia Passat Alltrack, ktorá má zvýšený podvozok, pohon 4Motion,plastovú ochranu karosérie, jedinečné vyhotovenie materiálov a špecifické prvky výbavy ako napríklad režim Offroad.

Na začiatku predpredaja sú na výber 4 motory: dva benzínové TSI a dva naftové TDI. Benzínové motory 2.0 TSI dosahujú výkony 140 kW (190 k) a 200 kW (272 k). Naftové motory na začiatku predaja sú 2.0 TDI s výkonom 140 kW (190 k) a 176 kW (240 k). Všetky motory spĺňajú emisnú normu Euro 6d-TEMP a sú vybavené filtrom tuhých častíc. Od augusta bude dostupný základný benzínový motor 1.5 TSI s výkonom 110 kW (150 k) a od októbra Passat 2.0 TDI Evo. Motor modelu Passat 2.0 TDI Evo s výkonom 110 kW (150 k) má napriek rovnakým parametrom v porovnaní s predchodcom ešte nižšiu spotrebu a emisie. Je kompletne prekopaný, má novú hlavu, blok, piesty, kľukový hriadeľ a množstvo ďalších prvkov a nových technológií.

Cena vynoveného Passatu sa začína na úrovni 22 660 €. Za túto sumu si kúpite Passat s motorom 1.5 TSI a výkonom 110 kW (150 k) spojeným so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Rovnako motorizované a vybavené kombi Variant má cenu od 24 370 eur. Pozor! Uvedené ceny sú s uvádzacím bonusom 2 000 eur, ktorý platí do 31.8.2019! Takže ak ste doteraz váhali, teraz je čas konať!

The new Volkswagen Passat Variant R-Line
The new Volkswagen Passat
The new Volkswagen Passat Alltrack
The new Volkswagen Passat R-Line
The new Volkswagen Passat R-Line
The new Volkswagen Passat

Súvisiace články

Vynovený Volkswagen Passat spoza volantu: Update +VIDEO

Novinky, Technológie, Passat

Vynovený Volkswagen Passat: Viac IQ, viac online

Passat

S Passatom do Nórska. Za polárny kruh

Súvisiace články

Vynovený Volkswagen Passat spoza volantu: Update +VIDEO

Novinky, Technológie, Passat

Vynovený Volkswagen Passat: Viac IQ, viac online

Passat

S Passatom do Nórska. Za polárny kruh